precum am scris in comentariu "am facut seo in 2007" nu in 2008 si nu foloseam black-hat stai tu linistit. daca ai stii putin seo ai stii ca linkurile alea = 0 pt google.
sunt obiectiv pt ca desi am lucrat putin la seo si la forum anul trecut asta nu ma face sa nu privesc profesional lucrurile
Problema nu e ca a raportat acest fapt, foarte bine a facut, numai ca el nu a facut asta din motive de moralitate si aici intervine problema
si uite ca am gasit intamplator si unul din motivele pt care "pierzi tu timpul pe net". promovezi http://www.numesite.xxxx/hoteluri-vranceaurat rau. una e sa doresti un internet mai curat si alta e sa faci asta la comanda concurentei care practic e inexistenta
![]()
precum mi-am imaginat seo nu fusese facut de ei si nu stiau ca fac black-hat asa ca problema se putea rezolva si mai elegant decat aveai tu impresia
din ce vad eu nu ai vrut decat sa ridici traficul pe unele site-uri cu ocazia asta, fapt si pt care nici nu am dat site-ul de mai sus, oricum nu interesa pe nimeni
mersi totusi ca mi-ai adus un contract cu ocazia astaiti dau o bere cand ne intilnim
topic close

urat rau. una e sa doresti un internet mai curat si alta e sa faci asta la comanda concurentei care practic e inexistenta
Răspunde cu citat