Intamplator am fost clientul lor, pentru un credit. E adevarat ca am ajuns la ei printr-un spam din ziar, dar va asigur ca e cu totul altceva decat sa mergi intr-o banca.
Intamplator am fost clientul lor, pentru un credit. E adevarat ca am ajuns la ei printr-un spam din ziar, dar va asigur ca e cu totul altceva decat sa mergi intr-o banca.
Destul de simplu: editiile on-line ale ziarelor au, de regula, in partea de jos a articolelor posibilitatea de a insera comentarii ale cititorilor.
Cine citeste ziarele on-line, stie si el/ea ca un Internaut normal scrie acolo comentarii de genul: this sucks, noi romanii din diaspora stim mai bine, presa aservita, ce bine combate asta, etc.
Spamerul nostru isi insereaza reclama la site-urile lui acolo jos. Este articolul despre cresterea ovinelor in Kenia? Baga si el o reclama fara nici o legatura. E vorba de selectioner, de declaratia premierului, de ce fac oligarhii, armata, pensionarii, de situatia din sanatate? Nu-i nimic, are si el o reclama pe acolo, fara nici o legatura cu articolul.
Este vina administratorilor acelor site-uri ca nu modereaza comentariile.
Interesant.... si eu care credeam ca totusi inventivitatea unora are limite dar iata ca gradul de nesimtire nu cunoaste limite... dar stii ce nu-mi place : ca ne mai si intoxica site-urile de joburi (ejobs, bestjobs, myjobs, etc.) cu anunturi de angajari in domeniul pensiilor private si cu castiguri fabuloase inca din start...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)