Pai asta vroiam si eu la inceput dar dupa ce am gasit pe acolo unde eram fortat sa platesc pt mesaj am ajuns pe publi 24. Iar acum printre cuvintele tastate in google de catre mine este si "matrimoniale" chiar daca eu de fapt o caut pe Monicuta din Vaslui, care e noua in oras, studenta la drept anul intai cu diploma de 5 stele in lupta cu spada. Nu fac nici o confuzie, eu doar iti spun cam ce vrea in mare parte un barbat cand cauta astfel de cuvinte. De lene scriu doar "Matri" ca sa imi sugere google tot cuvantul dau search si apare publi24, mare bucurie, clickul meu acolo se duce.

Acum altceva, tot eu ca utilizator google chiar daca dau cautare cuvantului matrimoniale pentru casatorie, sa imi gasesc "sufletul pereche" prefer sa intru pe un site de anunturi unde sa citesc un anunt postat de o doamna pe care sa o contactezi direct telefonic pentru a ne vedea la o cafea, nu sa imi pierd timpul la vrajeala pe net. Din aceasta cauza publi24 iar ma face sa dau click pe el si pe tine sa te dau deoparte. Cat despre cuvantul prostituate nu imi aduc aminte sa il fii cautat vreodata si in situatia asta nu sunt doar eu.
Iar acum faza este ca sexul intra tot in categoria de matrimoniale a site-urilor de anunturi. Aceste site-uri au mare autoritate pe anunturi, asta iar e un motiv de apare publi24 cu Monicuta din Vaslui, experta, o stii ca ti-am mai spus de ea.