Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Anti-SPAM Solutii/Servicii

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Anti-SPAM Solutii/Servicii

Dragi colegi, incepand cu data de 16.06.2015 ma declar scarbit de SPAM. Daca pana astazi am zis: lasa-i! de astazi nu mai pot cu ei.

In ultimele zile, la orice spam primit, mail sau telefon am dat reply! Daca mai trimiteti un singur mail/sms va trimit 5 fiverr + 50 anunturi gratuite cu numarul vostru de telefon. Suprinzator a avut efect, dar in acelasi timp am primit "alte" mesaje promotionale = SPAM, de la alte companii.

Doar astazi am 8 mails si 4 sms-uri, asa ca GATA!

Vreau sa fac un serviciu ANTI-SPAM. Serviciul contine urmatoarele (astept sugestii):

1. 200.000 comentarii catre site-ul cu "oferta".
    2. 50 anunturi gratuite cu servicii/produse CAUTATE, ce contin numarul de telefon al afacerii cu "oferta"
    3. 1 sms pe minut (60 pe ora sau 1440 pe zi)
    4. astept sugestii

Ofer GRATUIT acest pachet tuturor celor care "au placerea" sa ma spameze.

Pentru cei care sunt spamati si sunt satui, o sa-l ofer contra cost, sau pe model "cheta". Cand pachetul este finalizat, o sa-i fac un pret modic (fara adaos/profit).

Acest pachet este si pentru cei cu afise stradale: CUMPAR APARTAMENT, MASINI SECOND HAND, SAP PUTURI, CAR MOLOZ, etc. Daca au site, se aplica punctul 1, daca nu, se mareste la 100 numarul de anunturi cu numarul lor de telefon.

Astept sugestii pentru servicii!

-----
    Motto: Pentru curatenia online si stradala!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    20

Implicit

Te ajut eu cu sms-urile

beatricelolly1 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th June 2015
    Vârstă
    32
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

0 out of 10 members found this post helpful.

Implicit

cam asa e

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de beatricelolly1 Vezi Post
    cam asa e
    Ai 3 posturi si deja esti pe rosu.
    Nu ti se pare ca ar fi mai ok sa citesti regulamentul ?

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Dragi colegi, incepand cu data de 16.06.2015 ma declar scarbit de SPAM. Daca pana astazi am zis: lasa-i! de astazi nu mai pot cu ei.

In ultimele zile, la orice spam primit, mail sau telefon am dat reply! Daca mai trimiteti un singur mail/sms va trimit 5 fiverr + 50 anunturi gratuite cu numarul vostru de telefon. Suprinzator a avut efect, dar in acelasi timp am primit "alte" mesaje promotionale = SPAM, de la alte companii.

Doar astazi am 8 mails si 4 sms-uri, asa ca GATA!

Vreau sa fac un serviciu ANTI-SPAM. Serviciul contine urmatoarele (astept sugestii):

1. 200.000 comentarii catre site-ul cu "oferta".
    2. 50 anunturi gratuite cu servicii/produse CAUTATE, ce contin numarul de telefon al afacerii cu "oferta"
    3. 1 sms pe minut (60 pe ora sau 1440 pe zi)
    4. astept sugestii

Ofer GRATUIT acest pachet tuturor celor care "au placerea" sa ma spameze.

Pentru cei care sunt spamati si sunt satui, o sa-l ofer contra cost, sau pe model "cheta". Cand pachetul este finalizat, o sa-i fac un pret modic (fara adaos/profit).

Acest pachet este si pentru cei cu afise stradale: CUMPAR APARTAMENT, MASINI SECOND HAND, SAP PUTURI, CAR MOLOZ, etc. Daca au site, se aplica punctul 1, daca nu, se mareste la 100 numarul de anunturi cu numarul lor de telefon.

Astept sugestii pentru servicii!

-----
    Motto: Pentru curatenia online si stradala!
    La ce pret estimezi acest serviciu de "lupta" contra spameri?
    Alta modalitate fiabila de "lupta" contra site urilor de spam mai exista?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    La ce pret estimezi acest serviciu de "lupta" contra spameri?
    Alta modalitate fiabila de "lupta" contra site urilor de spam mai exista?
    Astept sugestii de servicii, iar ulterior o sa fac un pret, dar nu in sensul clasic de "pret", pentru ca nu vreau sa fac profit, dar nici nu-mi propun sa ma "lupt" singur cu toti. Sunt colegi care vor sa ajute, teoretic e o initiativa buna, daca se tin toti de treaba intr-un an e gata spam-ul

Dar problema apare pe parcurs, cand toti avem ceva "mai util" de facut, asa ca prefer sa pun un pret = costuri si sa am garantia ca se face pachetul.

Topicul este deschis, ma asteptam la mai multa activitate. Nu vreau sa cred ca e forumul plin de spameri
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca e mai simplu si mai eficient sa elimini sursa spamului.
    Oamenii primesc pe mail oferte, "ogertantul" le explica ca e totul ok, ca n-au ce pierde, asa ca nu stiu daca la ei e rea intentie sau prostie/lipsa de informare.
    In schimb ala care le vinde serviciul stie clar ce face, stie ca deranjeaza, dar nu-i pasa.

La cei in numele carora se face spam n-as risca sa le fac ceva, mai ales la limita legii.
    In schimb fata de cel care ofera serviciile de spam n-as avea nici cea mai mica remuscare.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu cred ca e mai simplu si mai eficient sa elimini sursa spamului.
    Oamenii primesc pe mail oferte, "ogertantul" le explica ca e totul ok, ca n-au ce pierde, asa ca nu stiu daca la ei e rea intentie sau prostie/lipsa de informare.
    In schimb ala care le vinde serviciul stie clar ce face, stie ca deranjeaza, dar nu-i pasa.

La cei in numele carora se face spam n-as risca sa le fac ceva, mai ales la limita legii.
    In schimb fata de cel care ofera serviciile de spam n-as avea nici cea mai mica remuscare.
    Ok, deci sunt 2 cazuri:

1. firma/persoana care vinde servicii de spam: mail, sms
    2. firma/persoana care isi promoveaza serviciile prin spam (mail, sms, telefon, stalpi?)

Daca merg dupa 1 nu prea am motiv. Ei vand un serviciu, pot spune ca nu stiu ce "face clientul", deci e greu sa existe motivatie. (ei vand servicii de email marketing, sau sms gateway). Singurii pe care ii vad vinovati 100% sunt cei ce vand adresele de email.
    Daca merg dupa 2, il linistesc forever. Cati clienti pentru servicii de spam sunt? 1000? Daca linistesc 100 se duce vorba, sunt sanse mari ca intr-un an sa nu-si mai doreasca nimeni servicii de SPAM.
    Ce sens are sa pui afise pe stalpi, daca numarul de telefon nu se poate utiliza? Renunti, pentru ca ai costuri de "publicitate" care devin automat pierdere.
    Ce sens are sa promovezi un site, care nu functioneaza, sau unde trebuie sa schimbi numarul de telefon saptamanal? Eu cred ca munca de a tine un business live, devine atat de apasatoare, incat te face sa renunti la spam.

Problema apare cu "disperarea", majoritatea celor care fac spam nu au o afacere buna (altfel ce sens are?) si o fac din "disperare" (pe cei care o fac din prostie nu-i includem aici). Ei oricum sunt disperati, asa ca daca se ard, oricum nu au alta varianta!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. firma/persoana care vinde servicii de spam: mail, sms
    Daca merg dupa 1 nu prea am motiv.
    Pai inseamna ca nu vrei sa rezolvi problema, ci sa te iei cu tot felul de ciudati. La fel de bine mergi in parcare la Carrefour si te ie la scandal cu lumea.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai inseamna ca nu vrei sa rezolvi problema, ci sa te iei cu tot felul de ciudati. La fel de bine mergi in parcare la Carrefour si te ie la scandal cu lumea.
    Daca x face spam cu/prin MailChimp, tu vrei ca eu sa ma dau cu Mailchimp? Nu cred ca asta e solutia.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. plugin anti spam
    De Marko08 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th December 2013, 08:39
  2. Spam - Poisoning the well. Are cineva solutii?
    De haos în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th January 2009, 11:11
  3. Anti SPAM
    De DubluQ în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th March 2008, 02:36
  4. Politica anti-spam a RDS
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th May 2007, 13:48

Permisiuni postare