Tom, bag de seama ca ai prea mult timp liber![]()
Cat iti ia sa stergi un mesaj si sa il marchezi ca spam? Doua secunde?
Cat iti ia sa faci ce ti-ai propus si mai ales, cat te costa? Se merita? Io zic ca nu prea.
Io zic ca nervii nostri sunt mai pretiosi, nu ti-i toca cu toti tampitii, ca o sa realizezi ca in locul aluia pe care il calmezi vor aparea alti 10.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
As adauga la pachetul tau:
Comandarea produselor la care se face spam cu plata la primire si neridicarea lor. E una din putinele metode ce lovesc unde doare mai rau: costuri pentru spamer.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Da, merge, 10 comenzi saptamanale, confirmate!
Nu e vorba de timp liber, e vorba de a "face ceva". Multi prefera sa zica, oricum e degeba, ce rost are, lasa ma .... nimeni nu face nimic. Dupa ce am speriat 2 firme si mi-am dat seama ca merge, am zis ca sunt sanse mari de succes.
Degeaba il markezi ca spam, ei au clienti noi lunar. Toate firmele disperate, apeleaza la spam si cum business e greu, sunt tot mai multi.
Cat ma costa inca nu stiu, o sa fac un pret dupa ce am un pachet exact. O fac eu intern pentru mine si o sa fac un pachet pentru restul.
Cine trimite spam, trimite la mai multi. Eu am gandit asa, daca pachetul costa 40 euro, fac un produs unde fiecare plateste prin pp cat vrea. Tu dai 2 euro, eu dau 5 euro, etc. Cand se strang 40 euro, se ofera pachetul clientului! Clientul este foarte multumit, ne face recomandari![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Iti trimit neste mailuri ca venind de la 20-50 site-uri concurente?
Cum ziceau colegii mai sus, nu merita efortul.
Sursa principala sunt cei care trimit firmelor "liste de email + aplicatia" si sunt ai dracu de convingatori pentru necunoscatori. Ori astia nu au site
Cei cu firme cu prezenta online habar nu au ca spamul e ilegal si sunt suficient de idioti sa-l considere "metoda de promovare".
Evident avem si clasa super idiot, gen http://forum.seopedia.ro/e-mail-spam...imization.html unde se trimit spamuri chiar la firmele concurente.
Parerea mea: relax + ignore![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)