Dragi colegi, incepand cu data de 16.06.2015 ma declar scarbit de SPAM. Daca pana astazi am zis: lasa-i! de astazi nu mai pot cu ei.

In ultimele zile, la orice spam primit, mail sau telefon am dat reply! Daca mai trimiteti un singur mail/sms va trimit 5 fiverr + 50 anunturi gratuite cu numarul vostru de telefon. Suprinzator a avut efect, dar in acelasi timp am primit "alte" mesaje promotionale = SPAM, de la alte companii.

Doar astazi am 8 mails si 4 sms-uri, asa ca GATA!

Vreau sa fac un serviciu ANTI-SPAM. Serviciul contine urmatoarele (astept sugestii):

1. 200.000 comentarii catre site-ul cu "oferta".
2. 50 anunturi gratuite cu servicii/produse CAUTATE, ce contin numarul de telefon al afacerii cu "oferta"
3. 1 sms pe minut (60 pe ora sau 1440 pe zi)
4. astept sugestii

Ofer GRATUIT acest pachet tuturor celor care "au placerea" sa ma spameze.

Pentru cei care sunt spamati si sunt satui, o sa-l ofer contra cost, sau pe model "cheta". Cand pachetul este finalizat, o sa-i fac un pret modic (fara adaos/profit).

Acest pachet este si pentru cei cu afise stradale: CUMPAR APARTAMENT, MASINI SECOND HAND, SAP PUTURI, CAR MOLOZ, etc. Daca au site, se aplica punctul 1, daca nu, se mareste la 100 numarul de anunturi cu numarul lor de telefon.

Astept sugestii pentru servicii!

-----
Motto: Pentru curatenia online si stradala!