pustiu, tagurile sint specifice blogurilor. E o optiune ce iti permite sa folosesti cuvinte cheie care sint "related" cu subictele tratate intr-un post sau intr-o serie de posturi.
Uneori tag-urile sint confundate cu categoriile.
Daca am un blog si in loc sa le spun tag cloug si le spun categorii, ma poti acuza de spam?
Apoi, sa definim spamul. O pagina (categorie, ele sint categorii doar ca sint listate sub fiecare post ca avand o relevanta auxiliara fata de categoria mare) care are cuvinte cheie in link si titlu...si care are in componenta ei subiecte din domeniul definit de link si titlu..il catalogezi ca fiind spam? De ce? Pr. ca mi-am ales cuvintele astea ca tag-uri sau categorii?
Spamul trebuie sa il faca, continutul si nu link-ul sau titlul.
Apoi, e diferenta dintre modul si optiunile de admnistrare a unui site si al unui blog.
Spre exemplu: gandire pozitiva. La aceasta cautare toate paginile care ies ca rezultate nu sint domenii, ci pagini. Multe dintre le facand parte din alta sectiune generala. ELe fac spam? De ce?
http://opti.weblog.ro/ are pus pe site categorii..daca mergi pe ele sint in sectiunea de taguri. Asta e spam? De ce?
Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni. Vreau doar un argument de spam.

Răspunde cu citat