Big tag cloud = Keyword stuffing?
Tag Clouds are hard to Spam

Am facut o cautare pentru "gandire pozitiva", "legea atractiei" si inca cateva. El iese la cautari cu tag-urile respective.

Dar omul are articole in ele care au treaba cu tag-urile respective. Nu poti acuza un om ca face spam, pentru ca foloseste tag cloud pe un wordpress si ca iese la unele rezultate.

Nu il consider spam. E un mod permis de a crea pagini targetate pe cuvinte cheie pe care fiecare dintre noi si le poate alege dupa dorinta.

Blogurile ofera optiune de creare de tag-uri care la randul lor creaza pagini. Ca sint om destept si stiu sa speculez lucrul asta, nu inseamna ca si fac spam. Apoi daca imi aleg pe un site normal care sa nu fie blog, pagini cu continut dar care sa fie ca titluri si link, cuvinte cheie. Crezi ca fac spam?

Spam fac cand intentionat creez o pagina cu desnitate absurda de cuvinte cheie.

Uite aici etichetari/tags puse pe fiecare subiect dupa cum a considerat autorul. Nu poti spune ca face spam.

Categoriile si tags-urile sint o modaliate de a multiplica numarul de pagini ale unui blog.

Apoi, intelege ca, e un plugin creat sau folosit de Wordpress si nu numai. Cei care detin bloguri obisnuiesc sa foloseasca astfel de metode. Poti folosi aceste taguri ca un mod de ati face bookmaks pe site-urile specifice de social folosind direct denumirea autorului.