Problema putin mai veche (ceva saptamani), dar acum am apucat s-o postez:
este vorba de http://director-web.luxdesign28.ro/
Ei au preluat (si preiau) text din site-urile inscrise, fara nici un accept din partea proprietarului. Asa ca:
- la cautarea care se vede in attach, singurul in rezultate apare,,,,luxdesign28.ro:
cautare.gif
Fraza respectiva este una COPIATA din web site-ul www.consultanta-certificare.ro, fara nici o retinere din partea celor mentionati.
Ca dovada, cache-ul Google la data respectiva:
google cache2.gif
Le-am trimis un e-mail prin care i-am anuntat ca am obs.folosirea neautorizata a unei parti din continutul site-ului, am trimis in attach dovezile salvate, am facut referire la posibil pagejacking
si i-am rugat ca in 24h sa scoata continutul respectiv.
Mi s-a raspuns asa:iar la 7min apoi, a venit durerosul raspuns finalBuna ziua ati depus o cerere a inscriere a site-ului.Daca doriti excluderea va rugam sa ne cereti lucrul acesta. Imi pare rau pentru orice neintelegere ivita. Dedesubt aveti detaliile legate de cererea dvs.Cu respect Saila George administrator,:
Cam asta refer.la luxdesign28.ro; mari profesionisti...Site exclus director-web.luxdesign28.ro
Ati fost banat in cadrul directorului nostru fara drept de a mai fi inscris in viitor.
Administrator site.

:
Răspunde cu citat