Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
Si acum revin la suport rds (telefonic): "Care este problema?"... Le spun si ei imi dau aceeasi replica de fiecare data (aprox 10 tel/zi): "Scoate`ti modemu din priza, introduceti`l" la nesfarsit. L`am scos o data, am zis ma... or avea dreptate... dar intruna? La naiba ca ma luau caldurile... tot scoate, baga

In concluzie: rds sucks ca support de orice fel. Nu au oameni pregatiti, ci doar niste fete dragute (la auz) care modereaza un apel sau orice altfel de cerere.
Tot offtopic si eu: problema nu tine de RDS... asa-s toti providerii din Romania. Lucrez ca administrator de retea pentru mai multe firme si am avut ocazia sa apelez la suportul tehnic al marilor provideri din Romania. Toti sunt la fel, acelasi nivel de pregatire si aceleasi replici de 2 bani. Singura diferenta e ca la Romtelecom (cel mai bun suport tehnic, in ciuda conexiunii instabile) ajung sa vorbesc cu un operator in max. 3 minute iar la UPC mi s-a intamplat sa stau 40 minute cu telefonul la ureche sa ascult melodia aia stupida. De RDS nu ma pot plange. Niciodata nu mi s-a intamplat sa imi raspunda prompt dar nici nu am asteptat mai mult de 10 minute.

Scuze de offtopic