Cauzele pot fi nenumarate, dar cele mai comune sunt astea: code injection, tema crackuita, etc, etc. Downloadeaza toate fisierele siteului la tine pe calculator si cauta cuvintele "eval(" si "base64_decode(" in interiorul fisierelor. Asta poti s-o faci chiar si cu search-ul de windows. Apoi pune intrun document google continutul acelor fisiere si da-ne linkul. Cu siguranta unul dintre noi va reusi sa identifice problema.
Am deschis adresa din imaginea lui Roby si la deschidere imi downloadeaza un troian. Nu e bine. E o chestiune de timp pana te prinde Goagalu.
Si varianta lui Scorpio e buna, m-am gandit si eu sa-ti cer tema la analiza, dar codul cu probleme se poate afla in orice fisier al wordpressului, asa ca cea mai buna varianta ramane cea pe care ti-am descris-o mai sus.
PS: 1) Pe mine m-a facut curios aceasta problema, pentru ca am impresia ca aici e un cod inteligent si bine plantat, altfel il detecta Google de mult.
2) Daca ai putea sa raspunzi mai repede pe forum ar fi si mai rapid rezultatul![]()

Răspunde cu citat
)