Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Studiu de caz pentru un blog de poker

Clawdel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit Studiu de caz pentru un blog de poker

Buna,

Va prezint un blog de poker realizat din pasiune pentru joc. Nu este varianta pe care o doresc din acest motiv postez aici: orice feedback constructiv este bine venit si va multumesc anticipat pentru orice sugestie.

Siteul are 2 ani de zile. Au fost perioade lungi in care nu am lucrat deloc, si perioade mai scurte cand am lucrat la el.

Momentan am cateva linkuri catre site care imi asigura de cateva luni pozitia 4 pentru "poker online gratis". Nu am avut o campanie coerenta de Link Building, am inscris in diferite directoare, comentarii pe bloguri pe unde am apucat, si un singur site cu care am schimbat linkuri.

Urmaresc sa ajung pe primul loc pentru poker online gratis avand in vedere ca principalul mod de monetizare vine din afilierea cu o platforma de poker care ofera bani gratis. Practic explic modalitatea prin care poti juca poker pe bani gratis.

Publicul tinta: persoane care abia au inceput sa joace poker.

Desi pot aplica un tutorial daca deschid editorul din Wordpress, nu cunosc multe chestiuni legate de cod, deci pe partea de optimizare a temei, css, java as aprecia orice opinie.

Ma intereseaza ca blogul sa se incarce mai repede, din cate am observat, pentru cuvantul cheie targetat, bounce rate-ul este mare.

Planuri:
    • un director web (articole + linkuri) doar pentru siteuri de poker si pariuri (pareri?);
    • un ebook gratuit ce contine cateva strategii de poker, oferit in schimbul adresei de mail (multi cauta carti de poker in limba romana - se pare ca engleza e dificila);
    • avand in vedere ca targetez pentru incepatori in ale pokerului, o sectiune cu intrebari si raspunsuri pe poker

Multumesc pentru timpul acordat!

Anturaju93 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

Ai probleme la Design, la categoria Blog, acel tag Cloud ar trebui pus în josul paginii și nu înaintea articolelor. Aici PokerStars online gratis ai mari probleme de design, informațiile despre site-ul de poker nu ar trebuie sa fie aliniate numai în dreapta, de asemenea celelalte articole "S-ar putea să îți placă și:" nu sunt aliniate corespunzător. Am văzut ca nu ai aceasta problema peste tot, ceea ce e bine. Succes în continuare.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Anturaju93 Vezi Post
    Ai probleme la Design, la categoria Blog, acel tag Cloud ar trebui pus în josul paginii și nu înaintea articolelor. Aici PokerStars online gratis ai mari probleme de design, informațiile despre site-ul de poker nu ar trebuie sa fie aliniate numai în dreapta, de asemenea celelalte articole "S-ar putea să îți placă și:" nu sunt aliniate corespunzător. Am văzut ca nu ai aceasta problema peste tot, ceea ce e bine. Succes în continuare.
    Multumesc pentru raspuns!

Referitor la tag cloud, ma gandeam ca trebuie mutat sub continut si am facut asta

Intr-adevar acolo este o problema, dar probabil trebuie sa platesc pe cineva sa rezolve situatia intrucat tine de tema aleasa, respectiv este o pagina template pentru "portofoliu" pe care eu am modificat-o pentru camere de poker.

Sper sa mai primesc raspunsuri!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Blogul a suferit niste modificari. Ma refer la design, continutul adaugat, deschiderea unui newsletter...

De asemenea am respectat planul stabilit: am adaugat o pagina cu Q&A si un director web doar pentru siteuri de jocuri / poker.

Este cineva dispus sa ofere niste feedback?
    Va fi apreciat foarte mult!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Vezi ca ai un virus pe site. Rezolva problema, si, dupa aceea, bucurosi iti vom oferi si un feed-back
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Vezi ca ai un virus pe site. Rezolva problema, si, dupa aceea, bucurosi iti vom oferi si un feed-back
    Multumesc pentru raspunsul rapid! Deja lucrez la treaba asta...
    Am doua plugin-uri pentru protectie impotriva malware si nu am primit niciun fel de notificare...
    Ai fost de mare ajutor!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

infectie.png

Asta imi arunca in aer antivirusul. Poate te ajuta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Multumesc Robyroy pentru printscreen.

Avand in vedere ca afara e primavara, se pare ca si blogul a prins niste "raceala".
    Problemele au fost cautate in detaliu, identificate si rezolvate. De principiu nu ar mai trebui sa sara in aer nimic

Avand in vedere ca aceasta mica problema a fost rezolvata va invit din nou sa oferiti feedback. Asadar, iata cateva aspecte de urmarit:
    • am schimbat tema - opinii despre design
      am adaugat o pagina cu Q&A - ce parere aveti despre plug-in-ul folosit
      exista si un director web doar pentru siteuri de jocuri / poker - folosit plug-in-ul de pe codecanyon - Root Link Directory. Bineinteles ca va invit sa il folositi
      parere despre pop-up-ul din partea de jos a paginii pentru a colecta emailuri

Scopul modificarilor este de a crea un funnel prin colectarea de emailuri si realizarea unei serii prin autoresponder cu diverse materiale de informare pentru nisa de poker. e de avut in vedere si scopul modificarilor.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    154
    Putere Rep
    27

Implicit

M-am uitat putin pe blog si am vazut un articol pe care il ai "Interviu cu Flavius Puica" pe care l-am gasit si pe alte site-uri/bloguri.... sfatul meu din punct de vedere SEO este sa incerci sa nu mai copiezi articole si sa nu mai pui acelasi articol si pe acest blog, si pe cel de pe wordpress etc. Ai continut duplicat iar nenea Google s-ar putea sa se "supere" intr-o zi pe tine si sa te penalizeze.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Ramonel Vezi Post
    M-am uitat putin pe blog si am vazut un articol pe care il ai "Interviu cu Flavius Puica" pe care l-am gasit si pe alte site-uri/bloguri.... sfatul meu din punct de vedere SEO este sa incerci sa nu mai copiezi articole si sa nu mai pui acelasi articol si pe acest blog, si pe cel de pe wordpress etc. Ai continut duplicat iar nenea Google s-ar putea sa se "supere" intr-o zi pe tine si sa te penalizeze.
    E adevarat ca acele articole sunt preluate de pe siteuri de profil (adica stiri din poker etc.) insa nu sunt postate pe blogul propus spre analizare. Excerpt-ul respectiv este preluat prin RSS (folosesc un widget) de pe alta platforma de publicare independeta.

In ceea ce priveste continutul duplicat sunt constient de efectele negative pe care le are pentru un site si te asigur ca ceea ce este postat pe blog (cel putin dupa o cautare cu copyscape) imi zice ca este unic. Sa speram ca ramane asa

Multumesc, Ramonel, pentru interesul aratat si pentru raspunsul rapid!
    O zi faina!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut expert seo pentru site de poker
    De lucescud în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st November 2010, 14:01
  2. Proiect poker
    De Maldinii în forumul SEO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th October 2010, 18:33
  3. Vand 2 link-uri sau blogspost pe site-uri de poker
    De Maldinii în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4