Buna,
Va prezint un blog de poker realizat din pasiune pentru joc. Nu este varianta pe care o doresc din acest motiv postez aici: orice feedback constructiv este bine venit si va multumesc anticipat pentru orice sugestie.
Siteul are 2 ani de zile. Au fost perioade lungi in care nu am lucrat deloc, si perioade mai scurte cand am lucrat la el.
Momentan am cateva linkuri catre site care imi asigura de cateva luni pozitia 4 pentru "poker online gratis". Nu am avut o campanie coerenta de Link Building, am inscris in diferite directoare, comentarii pe bloguri pe unde am apucat, si un singur site cu care am schimbat linkuri.
Urmaresc sa ajung pe primul loc pentru poker online gratis avand in vedere ca principalul mod de monetizare vine din afilierea cu o platforma de poker care ofera bani gratis. Practic explic modalitatea prin care poti juca poker pe bani gratis.
Publicul tinta: persoane care abia au inceput sa joace poker.
Desi pot aplica un tutorial daca deschid editorul din Wordpress, nu cunosc multe chestiuni legate de cod, deci pe partea de optimizare a temei, css, java as aprecia orice opinie.
Ma intereseaza ca blogul sa se incarce mai repede, din cate am observat, pentru cuvantul cheie targetat, bounce rate-ul este mare.
Planuri:
- un director web (articole + linkuri) doar pentru siteuri de poker si pariuri (pareri?);
- un ebook gratuit ce contine cateva strategii de poker, oferit in schimbul adresei de mail (multi cauta carti de poker in limba romana - se pare ca engleza e dificila);
- avand in vedere ca targetez pentru incepatori in ale pokerului, o sectiune cu intrebari si raspunsuri pe poker
Multumesc pentru timpul acordat!