Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pentru inceput doar ... studiu de caz

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    34

Implicit Pentru inceput doar ... studiu de caz

Cu citeva luni in urma am inceput sa studiez HTML si CSS de pe w3.org si w3schools.com. Dupa o perioada scurta am realizat pentru un prieten urmatorul site: www(dot)prietenipescari(dot)lx(dot)ro. S-a preferat un hosting free la inceput pentru a testa interesul publicului tinta. Intre timp s-a achizitionat domeniu si in curind vom schimba hostul. Odata cu aceste modificari vor apare imbunatatiri in privinta continutului siteului, imbunatatiri care sint absolut necesare in primul rind pentru cei ce-l viziteaza si apoi pentru SEO.
    Propun prin acest mesaj, daca doriti, sa faceti un studiu al acestui site prin prisma tuturor subiectelor dezbatute pe seopedia.ro ( SEO, design, programare, valoare etc. ) din mai multe motive:
    1. ca inceptor asi dori sa-mi pot face o parere obiectiva despre munca depusa pina acum si sa stiu ce am de facut in momentul cind vom trece pe domeniu propriu;
    2. m-ar ajuta sa corectez diversele greseli.
    .......

Multumesc anticipat !

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

http://www.prietenipescari.lx.ro

Nu m-am uitat f. atent dar ptr inceput:
    - incearca sa folosesti tag-urile <h1>... <h6>

<h1>The main heading</h1>
    <h2>A subheading</h2>
    <p>ra ra ra ra ra</p>
    <h3>Another subheading</h3>

- pune title la link-uri ptr accesibilitate

- incearca sa folosesti verdele ala si ptr galeria foto ca sa dea mai mult impresia ca face parte din site

Mastermind este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th January 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Ar trebui sa combini pe toate paginile imagini si text. Daca e numai text parca e cam monoton.
    De asemenea la profilul site-ului tau ti-as recomanda sa folosesti un CMS (manager site) ca Subdreamer (subdreamer.com).
    Mai exista niste sectiuni care nu functioneaza, iar culorile folosite se afla intr-un raport ciudat, adica verde+alb+gri..., incearca sa faci verdele mai pastel si griul mai deschis.
    De asemenea schimba neaparat fontul (tipul literelor) din meniul orizontal, foloseste altceva (arial, verdana, trebuchet ms).
    Oricum n-ai de ce sa nu muti site-ul pe .ro, abea ai avea o motivatie in plus sa lucrezi la el...
    Bafta.
    Ultima modificare făcută de Mastermind; 20th January 2007 la 12:16.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    34

Implicit

Intre timp siteul Prieteni Pescari are un domeniu nou (prietenipescari.ro) si o fata noua. S-a folosit Joomla si SMF.
    Din experienta voastra cu CMS-uri asi dori citeva sfaturi pentru a corecta ceea ce pentru voi este evident gresit/prost promovat din punct de vedere SEO la acest site - o perioada de citeva luni eu nu am mai activat si vad ca s-au facut modificari importante in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare.

Multumesc !

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    34

Implicit

<meta name="keywords" content="prieteni, pescari, prieteni pescari, pescuit, competitie, concurs, cupa, cupa prieteni pescari, cupa moldovei, maraton crap, barca, mansa, belcesti, crap, pescuit crap, Minjesti, baracuda, evenimente, inscrieri, taxa, Minjesti" />

ai pus de 2 ori un keyword, si parca se repeta excesiv unele

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    34

Implicit

Ex: prieteni, pescari, prieteni pescari,
    Au fost alese aceste cuvinte pe baza toolurilor de keyword density care recomanda cuvinte si grupuri de cuvinte. Au fost puse cele cu relevanta cea mai mare. E gresit sau sint redundante meta keyword-urile in acest caz ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. A inceput sezonul .. si agentiile de turism au inceput spamul
    De roadrunner în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2007, 23:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •