Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 39 din 39

Subiect: fotopipe.ro SPAM

TheDuke este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile Super

Citat Postat în original de ben Vezi Post
    Domnule TheDuke, problema ta pleaca de la cu totul altceva. Ti-ai luat un webdesigner de cartier care si-a batut joc de site-ul in culpa.
    A bagat un free template, culori urate, a creat o structura neaccesibila si ilogica, un cod dat peste cap, un footer de toata jena, pe scurt, si-a batut joc de lucrare.
    - Webdesignerul de cartier... : , asha e, restu is afara lucreaza la stapâni în occident pe bani multzi .de aia caut pe aici ceva mai bun .

- free template: bravo , e oscommerce la baza.
    - culori urate ... structura neaccesibila ..... : clientul ... e clientul ( ce e multumit si vinde )

- footer de toata jena : o incercare timida de link exchange.... cred

ca designer de cartier ce ai fi vrut sa faca dell.com ?

Mersi pentru opinii foarte la obiect si pertinente.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile sa ne mentinem cu respect

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Domnu' TheDuke, va salut si indraznesc sa ma bag in discutie pentru a-mi expune doar parerea personala, nu pentru arbitraj sau partinirea cuiva...

Art.1 - Subiectul acestei discutii, acum, aici, este faptul ca fotopipe a practicat si/sau practica inca spam
    Domnule Toto va multumesc si ma bucur ca indrazniti ,
    Sunt foarte interesat de acest Art.1 .
    In speta footerul acela la care va referiti la origine a fost pus si pe alte situri renumite si astazi dar nu indraznesc sa le numesc aici, iar in acel moment nu exista si nu se considera spam acel tip de footer. La acel moment era pus cu intentia de a aduce mai usor clienti la acele situri pe cuvinte cheie. Mai mult nici la ora actuala Google nu le interpreteaza ca spam si ridica foarte bine orice site.
    Imboldul meu initial de a raspunde la acest thread a fost dat de cuvintul folosit de initiator "Rusinos" si in spirit de a apara , mi se pare si il consider deplasat si rau voitor . iar administratori de aici nu modereaza limbajul nimanui.
    Sunt foarte de acord cu analiza lui Ben dar nu voi fi niciodata de acord cu cuvintul folosit de Laufer.

Mai mult situl in speta a corectat aceea scapare care nu a fost facuta cu rea intentie .

O alta forma de footer "inteligent" pentru ca o pot cere baietilor sa o bage la clientii mei ,care nu cred ca ar trebui considerata spam este cea de la cel.ro care are in footer linkuri pe producatori . ceea ce personal pe vizitatori ii ajuta cu afisarea produselor pe producator .
    De asemenea, foarte bine acest lucru ridica rankingul in google. este SEO SPAM ??

La ora actuala Google nu interpreteaza ca spam tehnica folosita cu ALT si imagini de 1 px. si asta da o cataloghez ca spam .

Multumesc

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de TheDuke Vezi Post
    In speta footerul acela la care va referiti la origine a fost pus si pe alte situri renumite si astazi dar nu indraznesc sa le numesc aici
    Foarte rau. Aceste practici sunt cel putin imorale, si arata lipsa de respect pentru concurenta care joaca corect. Am putea glumi si sa ii spunem "concurenta neloiala"... Aceste siteuri ar trebui toate postate in acest forum si raportate la Google.

La acel moment era pus cu intentia de a aduce mai usor clienti la acele situri pe cuvinte cheie.
    Din cest motiv pun toti ... Asta nu inseamna ca e bine sau corect sau de tolerat...

Mai mult nici la ora actuala Google nu le interpreteaza ca spam si ridica foarte bine orice site.
    Va inselati amarnic... In ambele situatii... In prima pentru ca Google chiar le considera spam si lupta contra lor, si doi, poate ca ridica.. insa este o investitie proasta pentru orice afacere... Pe termen lung dauneaza foarte mult, si pot duce, in unele cazuri, chiar la falimentul afacerii... Greu de crezut, nu? dar adevarat...

situl in speta a corectat aceea scapare care nu a fost facuta cu rea intentie
    Foarte bine, de laudat... Sincer! Insa stim amandoi foarte bine ca necunoasterea legii nu te absolva de vina... Nu e cazul aici de lege, dar sunt sigur ca mi-ati inteles aluzia...

O alta forma de footer "inteligent" pentru ca o pot cere baietilor sa o bage la clientii mei ,care nu cred ca ar trebui considerata spam este cea de la cel.ro care are in footer linkuri pe producatori . ceea ce personal pe vizitatori ii ajuta cu afisarea produselor pe producator.
    Corect, foarte bine.. ati inceput sa intelegeti...

De asemenea, foarte bine acest lucru ridica rankingul in google.
    Gresit... gresit.. gresit... sau cel putin nu pentru siteul dvs...

La ora actuala Google nu interpreteaza ca spam tehnica folosita cu ALT si imagini de 1 px. si asta da o cataloghez ca spam .
    Sincer, va spun pe romaneste, ca lui google i se rupe de imaginile de 1x1 pixeli... Nici nu le baga in seama... Deci, este o practica cel putin mancatoare de timp... in rest... o mare basica rasuflata...

Multumesc
    Cu cea mai mare placere, oricand.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Cool Bani pe google pt ranking

Am clientzi care platesc aprox 20 de euro la google, ca sa le apara ceva timp link sponsorizat .
    Acestia la ce categorie intra?
    ca mie personal asta mi se pare SEO f...k ,
    Daca ai bani nu inseamna ca ai si situri, servicii sau informatii de calitate , da vrei sa te cocotzi acolo sus... si google te ajuta

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

20 euro ?? In publicitate pe Google ?? va dati seama ca acum rad copios!
    ca sa simta investitia in publicitatea google, ar trebui sa mai puna macar, minim, cel putin, inca un ZERO ... daca nu doua...

Acestia la ce categorie intra?
    La investitori saraci sau timizi...

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    398
    Putere Rep
    38

Implicit Print Screen-ul pt carcotasi

Acum am pun si print screen-ul ca sa fie clar ca s-a facut si ca nu am vorbit prostii
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Precizare

Citat Postat în original de laufer Vezi Post
    Acum am pun si print screen-ul ca sa fie clar ca s-a facut si ca nu am vorbit prostii
    Nu a spus nimeni ca vorbesti prostii , ci doar ca limbajul tau este de nedorit pe un forum serios.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    398
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu a spus nimeni ca vorbesti prostii , ci doar ca limbajul tau este de nedorit pe un forum serios.
    Deci eu am considerat ca ceea ce a fost pe site-ul respectiv a fost lucru rusinos. Nu vad ce limbaj "nedorit" am folosit. In fine nu vreau sa intru in polemica cu tine, insa iti spun ca ar trebui sa cauti in ograda ta problema, nu la altii

SpoR!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

TheDuke cred ca e momentul sa vezi care sint probleme site-urlor tale si ce cunostinte legate de internet detii...apoi sa faci o avaluare si sa iti dai seama daca poti avea discutii pe un forum cu sepecific SEO.

Cat despre varsta si functia pe care o aveti: tinere domn era o aluzie la cunostintele in domeniul asta si nu o ofensa legat de varsta avuta.

Eu zic sa reveniti dupa o perioada indelungata de "aclimatizare SEO" si vorbim dupa tot ce doriti si va explicam toate neclaritatile avute.

Multumim pentru prezenta...ne dovedim pe zi ce trece ca Internetul .ro e plin de "mesteri web" si nu de webmasteri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM