nu, nu cred ca e vreo legatura. Caseieftine.ro m-a incurcat si pe mine , era pe prima pagina pentru mai multi termeni din constructii (evident folosind metode necurate
)
:)
Tipul care a scris tot textul ala de aici - pczon . marte .ro avut ceva rabdare. Pagina trimite in managementcomputer si cu siguranta nu este o intamplare acest lucru. Si domeniul bricostor.ro trimite tot acolo, dar asta banuiesc ca nu incalca nici o regula.
too_night, de vreme ce se si semneaza ...
petru, desi nu vad legatura intre siteurile mentionate de tine si cele mentionate de too_night, nenea cu managementcomputer face spam la greu pe toate siteurile lui, cu tone de text ascuns si zeci de domenii care duc la managementcomputer.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
N-are nicio legatura. Nu pot crea un thread nou (n-am suficiente posturi) si am adaugat in thread-ul altuia. Presupun ca nu l-a deranjat pe too_night. Iar cand spuneam de "tipul care a avut rabdare sa..." ma refeream la cel care a scris paginile de text de pe site-ul mentionat anterior si in niciun caz la too_night.
Am inteles ca nu te-ai referit la too_night. Doar ca am crezut ca vezi tu vreo legatura intre siteurile alea si n-o vad eu.
Si doar am specificat ca pe managementcomputer l-am mai adus si eu odata in discutie, ca facand spam la greu, cu multe alte siteuri. Dar vad ca tot mai ies la iveala. Decat sa-si cumpere atatea domenii, mai bine facea seo calumea la 2-3 si era mai castigat. Macar ca reputatie.
Si ca sa nu fim total off-topici la on-topicul lui too_night, pot sa zic ca-mi place prima fraza a celor de la generalgrupit:
In nici un caz nu de la voi.Vrei sa ai un site de calitate care sa te reprezinte cu succes?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)