Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: SEO spam prin nume domenii

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Florin Traian, conspirativ dar poate vii cu niste argumente solide... "se vede clar lipsa de raspundere din partea unor moderatori care sunt aici sa impiedice "furtul" pe forum!".. altfel cred ca o sa ne urmaresti dinafara forumului.. Nu cred ca e un argument pe care ar trebui sa il folosesti atunci cand ai niste discutii mai aprinse cu un alt membru.

Pastreaza limbajul decent, ca sa te pastram si noi aici...

Andrei S, nu o sa poti scote din cap niciodata oameniilor ceea ce au prins de la la unii sau altii. Chiar si cu exemplu evident, obisnuinta de a avea intotdeauna dreptate sau a fi mai destept decat celalalt (roman) e greu de doborat. Evident ca link-urile naturale exista si acum, evident ca ele au valoarea lor si evident ca cei care cred ca link buildingul se face doar platit nu au prea multe cunostinte in domeniul asta si deci n-ar trebui bagati prea mult in seamna.

Empire, tare imaginea si atribuirea...

Continuati, scuze de offtopic ..am intervenit doar ptr a nu da infractiuni sau ban direct. Apelez la bunul simt.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu imi fac griji de concurenta in general, cu atat mai putin de el, ma intersectez cu site-urile lui pe 3 site-uri de ale mele, de unul nu ma mai ocup de vreo 3 ani, si inca este in pozitiile 1-5 pe toate cuvintele ce m-au interesat, din care unul de ele, iar unul din ele este cu o concurenta serioasa .
    Pentru google este important si numarul de pagini a site-ului, cat de frecvent i se adauga continut, cantitatea de text din apgina etc.
    Am facut sambata un test, am facut un articol optimzat pe un cuvant cheie pe care el targheteaza, si pe care are cateva sute de link-uri, articolul este pe un site cu autoritate medie, in 8 ore am ajuns in fata lui cu 3 pozitii, eu nu am nici un back link catre cel articol, beneficiez doar de optimizare on-page (si nici aici nu facut tot ce se putea) si autoritatea domeniului
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

seoslayer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Nici nu ma uit la siteuri de genul asta.
    Inteleg ca omu vrea sa muste din bucata de trafic pe nisa respectiva dar sa creezi un site cu un nume de domeniu atat de lung, cu multe "-" e nerusinare.
    In rest, siteurile sunt extrem de urate. (daca ii place cuiva designul, imi cer scuze)...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th December 2010, 21:47
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 14th April 2010, 20:41
  3. Vand domenii prin SEDO.
    De KidRock în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th August 2009, 13:20
  4. Domenii cu plata prin paypal
    De AndyM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15