Intre timp m-au raportat si pe mine firmei de hosting (detinuta de un prieten ) cum ca as face email spam si daca nu-mi inchide siteul o sa aiba probleme cu avocatii lor, ca ei sunt firma cu 700 000 euro capital social. Le-a fost ceruta o dovada a spamului si inca e asteptata.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

O alta mostra de spamjunk din aceeasi clasici: rombest.com/love/prietenie/perechea-jumatatea/
Si in acest "articol" ni se arata cum altii incearca sa pacaleasca motoarele de cautare si persoanele neinitiate prin diverse tehnici mai putin ortodoxe. Dar nu-mi dau seama de ce cuvintele cheie si descrierea nu prea corespund cu sfaturile intelepte din pagina:
<meta name="description" content="Matrimoniale Romania Sentimente Prietenii Relatii Sex Dragoste - Anunturi Matrimoniale Relatii pe Web Prietenie Sentiment Baieti Fete Dragoste Sex Iubire Femei Barbati Intalniri Flirt Discutii Intalnire Intalniri Strainatate Matrimoniale, Sentimente, Casa" />
<meta name="keywords" content="Casatorie, Prieteni, Anunturi Matrimoniale, Romania, Iubire, Sex, Relatii Web, Femeie, Barbat, Prietenii, Intalniri, Flirt, Discutii pe net, Petreceri, Prietenie" />