Cum unde? La politie. Daca iti sparge cineva parola de e-mail e caz penal pentru violarea corespondentei. Cand iti intra pe un cont e atac informatic parca. Ceva pe acolo pe langa hacking.
Poate ca ar putea fi bagat chiar si la phishing pentru faptul ca fura parole din baza de date.
Nu am cunostinte exact, doar presupuneri si notiuni vagi. Dar ce zici tu se incadreaza cam intre ce am spus eu mai sus. Fa sapaturi prin legi si vezi exact unde il incadrezi.
Partea cea mai importanta e sa poti proba acuzatiile. Nu merge cu analogii si presupuneri.
Si mai trebuie sa te gandesti bine: daca te apuci sa-i faci rau, o sa se arda rau (atata timp cat poti si sa-l probezi). Dar nici sa fii bataia de joc al unui putzoi frustrat nu mi se pare chiar okEu as cauta legile si i le-as arata, ca sa-i explic ce risca. Daca nu constientizeaza prostiile care le face.... Faptul ca pui tu avertismente in stanga si in dreapta mi se pare doar carpirea problemei....

Eu as cauta legile si i le-as arata, ca sa-i explic ce risca. Daca nu constientizeaza prostiile care le face.... Faptul ca pui tu avertismente in stanga si in dreapta mi se pare doar carpirea problemei....
Răspunde cu citat