Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Www.postit.ro

heide este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    37

Implicit

Continuam seria de situri de anunturi care folosesc metode iubite de noi toti pentru a putea aduce si ei vizitatori mult iubitului lor site. Este vorba de situri aparute peste noapte care desi sa ziceam ca incearca sa ofere cat de cat ceva mai bun decat altii...dau cu batu' in balta si mai pun si cateva cateva linkuri si cuvinte ascunse, nu de alta dar poate poate ajung si ei unde trebuie.

Sincer am mai vazut situri care practica astfel de metode, insa asta le intrece pe toate:
    Este vorba de www.postit.ro ... cum am auzit de el de a reusit sa imi atraga atentia? bineinteles tot prin spam dar spam prin mail de aceasta data...ma rog sa trecem peste asta...
    Apoi am vizitat situl.. ce credeti ca am vazut? O logica care nu poate fi intrecuta si inteleasa de nimeni...
    Daca priviti pagina de internet fara css mai precis styles.css veti observa ca prima chestie din pagina este un link imens tot spre prima pagina, de forma:

postit anunturi gratuite oferte angajare Alimentatie/Agricultura Auto/Moto Arta si Colectii Birotica Calculatoare/IT Electronice/Audio-Video Carti/Anticariat Constructii Diverse Echipamente/Aparatura Electrocasnice Haine/Accesorii/Cosmetice Imobiliare Jocuri/Sport Muzica/Filme Matrimoniale Mobila Telefonie Turism-Servicii Servicii Produse alimentare Bauturi Echipamente agricole Cereale Ingrasaminte chimice Autoturisme si Autovehicule Barci Motociclete/Scutere Piese auto si Service Documente auto Second-hand Instrumente muzicale Tablouri si Sculpturi Mobilier si Obiecte decoratiuni Numismatica Diverse Articole birou Consumabile Diverse Sisteme complete Monitoare Imprimante Componente Consumabile Software Jocuri Camere foto Televizoare/Plasma/LCD Sisteme Home Cinema Combine Audio Camere video Carti tehnice Dictionare Manuale Beletristica Carti rare Documentatie IT Documente vechi Diverse Materiale constructii Lucrari constructii/Reparatii Obiecte sanitare Constructii industriale Case la cheie Amenajari interioare Diverse Aparatura medicala Aparatura tehnica Aragaz Fridgider Masina de spalat Aer conditionat Aspirator Centrale termice Imbracaminte Cosmetice Parfumuri Incaltaminte Ceasuri Bijuterii Genti/Posete Palarii Lenjerie intima Rochii mireasa Cumparari Vanzari Inchirieri Echipamente sportive VHS CD/DVD Femei-Barbati Barbati-Femei Femei-Femei Barbati-Barbati Diverse Servicii Mobila Diverse Servicii GSM Diverse Hoteluri Transport Servicii Cursuri si specializari Meditatii Tehnoredactare si Traduceri Reparatii electronice/electrocasnice Amenajari interioare Instalatii Zugraveli si Zidarie Tamplarie/Confectii metalice Alte servicii Diverse

Jesus!!!

Imi poate raspunde cineva daca in capul celor care au atasat acest link a fost cumva ca visau sa fie pe prima pagina cu toate cuvintele existente acolo?
    Spre exemplu mi-as dori si eu sa fac o pagina care se fie pe primul loc cu macar cateva din cuvintele de mai sus: Exemplu: Cinema, Zugraveli, Lenjerie intima, Sculpturi, Traduceri etc care nu are nici unul legatura cu cealalalt...

What ever..Jalnic!

Daca sapam mai adanc, ce credeti ca vedem... la pagina www.internetservice.ro
    care daca ma gandesc bine sunt cei care au pus la cale si proiectul de mai sus.. au procedat la acelasi lucru... anume o mana criminala a adaugat ... ce credeti? incercati sa vedeti pagina fara css mai precis fara split.css si o sa vedeti un alt link interesant tot spre prima pagina... de forma

web design constanta webdesign bucuresti timisoara brasov pagini web hosting gazduire optimizare motoare de cautare SEO comert electronic webmarketing identity identitate logo DTP print branding

Scuza-ti-mi va rog expresia... dar caterinca cea mare stiti unde e????
    AICI!!!
    <DIV id=hidden><A class=ascuns
    cum a fost numit.... bine aleasa denumirea...

Jesus&#33;&#33;&#33; again... nu se mai satura oamenii astia de asa ceva???

Spam pana la sfarsit... Aveti atasate print screenuri
    Imagini atașate Imagini atașate
    • Tip fişier: jpg 1.JPG (156,8 KB, 62 afișări)
    • Tip fişier: jpg 2.JPG (103,2 KB, 46 afișări)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Salut heide si bine ai venit.
    Dupa lunga explicatie/dezvaluire se cuvine o intrebare: l-ai raportat?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Apr 11 2006, 08&#58;10 AM) [post=13259
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Las&#39; ca vin eu cu formulare de rap]

[/QUOTE]

Las&#39; ca vin eu cu formulare de raport la prima petrecere :lol:

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Spam report successfully submitted

Interesant e ca prima oara cand am vazut topicul asta ma gandeam la un site religios legat de postul pastelui, etc

Www.postit.ro
    Boingeanu Ben

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Me too: Spam report successfully submitted&#33;

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Spam report successfully submitted.

Bine ai venit Heide. Spune-ne despre tine, in topicul de introduceri.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    37

Implicit

Spam report successfully submitted.

Ma bucur sa aud ca sunt bine venit. Cum am ajuns aici? Foarte simplu, am cautat si eu loc unde se poate lua atitudine despre ce fac unii si altii, mai ales cand se cred marea cu sarea si imi place sa vad ca nu sunt singurul care se agita despre ce fac "marii internetului" .
    Acum ma intreb ... raportam raportam... observam chestii care le fac altii... vor avea vreodata vreo rezolvare? Stiu si ca cu cat mai multe reporturi cu atat mai bine...Insa ne baga si pe noi cineva in seama? in tot timpul asta in care astia isi fac treaba.. si in care utilizatorul de rand vede numai ceea ce ii lasa sa vada...si se bucura ca uite a mai aparut un site cu servicii noi ...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Dorinta noastra este sa eliminam acest gen de "optimizare". De foarte multe ori am reusit, proprietarul site-ului remarcand "pericolul" in care se afla si eliminand spamul. In cateva cazuri s-a lasat cu ban. La celelalte inca asteptam.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    37

Implicit

miromulus imi place ideea si sincer as fi foarte multumit daca din toate astea ar exista un rezultat pozitiv, indiferent care ar fi el... scoaterea metodelor de "optimizare" folosite sau in cel mai rau caz banul.
    Insa ma intreb eu asa... ce au gandit acesti oameni inainte sa faca asa ceva? unde au fost concepute aceste situri?la scara blocului sau la coltul strazii? chiar asa nu se poate trece peste aceste practici? chiar asa de total neprofesionalism trebuie sa dea dovada? asta in ochii nostri desi imi doresc foarte mult sa se intample si in ochii Google :p.. dar mai asteptam vb ta...

Cristian Mezei - Ce ai vrea sa stii despre mine? si apropo care e parerea ta despre cele enumerate mai sus... nu in general vorbind ca aia am vazut in alte posturi...la concret vorbind&#33;

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Sunt doar alti web-useri-developeri-design-eri sau pur si simplu oameni care habar nu au despre cele enumerate adineauri, care nu au bani sa dea pe un profesionist SEO.

SIngura lor metoda este sa includa cat mai multe cuvinte (ascunse in cazul lor), gandind ca o pagina A4 de cuvinte va avea rank mai mare, decat o pagina cu 2 cuvinte.

Gresit.

Pot avea un rank mai mare ca ei, cu doar un singur cuvant in continut, sau cu o pagina perfect goala, fara nici un cuvant in ea.

Ori nu inteleg prioritatea si ce anume ii va aduce mai sus (tocmai pentru ca nu au apelat la un profesionist) ori au apelat la unul care habar nu are de etica sau SEO.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •