@daniel asta e ce cautam cred, insa le este cazut site-ul acum . mersi
@daniel asta e ce cautam cred, insa le este cazut site-ul acum . mersi
Ultima modificare făcută de ConstantinLG; 4th November 2009 la 23:21.
oh, nu e căzut, dar unora le e greu să facă niste configurări DNS
încearcă cu www în faţă
Are cineva impresia ca sidi.ro e o afacere legala?
Domeniu inchiriat.Cod:Domain Info Domain Name: sidi.ro Registrar: Vodafone Romania SA Registration Date: 2005-09-15 Nameservers: dnsbck.dr.myx.net ns9.dr.myx.net Domain Status: OK Domain Holder MobiFon S.A. MobiFon S.A. Piata Charles de Gaulle, nr.15 Sector 1 Bucharest, Romania xx, xx, RO Phone: +40-21-302 4156 Fax: +40-21-302 1475 Email: register_ro@ vodafone.ro Technical Contact ISP Support Vodafone Romania S.A. Vodafone Romania S.A Piata Charles de Gaulle nr.15 Sector 1, Bucuresti, Romania xx, XX Phone: +40-21-302 2333 Fax: +40-21-302 2580 Email: register_ro@ vodafone.ro
1. Sesizare la Vodafone ca promoveaza servicii ilegale si incalca TOS. (cred ca nu e cineva naiv sa creada ca au si licenta pentru filmele alea).
2. Sesizare la Politie ca desfasoara activitate ilegala.
2bis. Comanda fictiva prin formularul lor, aflat modalitate de plata (si odata cu asta ceva date de identificare ale lor) si sesizare la Politie.
3. Sesizare la MCSI pentru spam (deocamdata numai pe hartie, promisiuni ca se va putea si electronic in curand)
Asta daca vrei sa-l bagi la puscarie.
Daca vrei sa-l scoti din afaceri:
Comanda zilnica de 10-15-20 de bucati, pe adrese fictive (doar trebuie sa vezi pe posta-romana.ro sa fie corect codul postal), cu plata ramburs. Logic ca nimeni nu se prezinta sa ridice si spamerul are numai costuri de multiplicare si expediere + timp pierdut. Daca verifica telefonic, iti faci zilnic cate un cont de telefon voip. (sunt destui care dau numere gratuite si apelabile din alte retele)
Ultima modificare făcută de BladHaund; 5th November 2009 la 14:08.
apreciez baieti ca ma sustineti
@BladHaund nu stiu daca chiar vreau sa il bag la parnaie pe baietas, dar la hosting sigur o sa ii fac o reclamatie si sper sa ia ceva masuri. Daca nu o sa fie nici un rezultat, apelez la urmatoarele sfaturi.
O sa revin cand am sa vad efecte
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)