Neata! am o nelamurire legata de un site masini de inchiriat punct ro. Pe langa repetare continua in titlu, descriere, keyw a cuvintelor cheie apar niste "comments" invizibile pt cititor. Poate fi interpretat ca spam seo?
Neata! am o nelamurire legata de un site masini de inchiriat punct ro. Pe langa repetare continua in titlu, descriere, keyw a cuvintelor cheie apar niste "comments" invizibile pt cititor. Poate fi interpretat ca spam seo?
Se pare ca motoaarele de cautare au invatat sa evite comment-urile din site. Atata vreme cat Google nu s-a "autosesizat" este f probabil sa nu aiba nici o influenta.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mai exact,este black SEO, text invizibil utilizatorului insa f vizibil motoarelor de cautare. poti totusi sa pui link ,poate unii din noi acorda timp 'google report' pentru a spera ca googu' pe viitor va scoate din serp site-urile astea
vai sa nu ne vada SEO-istii puternici de pe aici .Vroiam sa spun de blackHat ,nu black SEo..oricum,merita dati josi
.
Matt Cutts zicea ca google nu tine seama decat de tagurile alt si title, nu de 'id' sau 'class' sau stiu eu ce alte taguri care pot fi spamuite cum fac astia de aici. Iar la image mai tine cont de dimensiuni in caz ca cineva face cautarea dupa anumite dimensiuni. Asadar, degeaba iti spamezi codul sursa, ca nu ai nici un beneficiu... doar denota neprofesionalism.
Eh fiecare si-o face cu mina lui sau cu mina altuia care nu stie ce facecred ca in curind va cadea in SERPS.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)