Salutare omule care a facut 2winul... In primul rand ma bucur ca "ai revenit cu picioarele pe pamant" si ai renuntat la spam... Felicitari!
Insa,
nu ne acuza pe noi ca am distrus, ca am facut rau, etc ... Raul a fost facut de cel care a pus spam in pagina... Daca tu ai fost acela, e doar vina ta... Daca ai pus spamul acolo in "necunostinta de cauza" asta nu te scuza... Daca faci parte dintre cei care dau click mai departe fara sa citeasca "Terms & Conditions" sau "Privacy Policy" sau nu citesti niciodata fisierul readme.txt nu inseamna ca nu vei suporta consecintele pentru ca "nu ai stiut" ...
Si,
mai bine privesti problema din partea opusa... Cu aceasta ocazie, ai invatat ceva... Ai un site "mai curat, mai uscat", site ce va avea o valoare mai mare in "ochii" motoarelor, etc ...
Si sigur,
cand vei avea un site "curat", pozitionat bine in google, si vine un spamer si iti ia caimacu' il vei raporta si tu pe el! Este un lucru firesc, si trebuie sa invatam sa jucam corect.
Personal, imi asum rolul de calau si execut tot ce este spam, fara drept de apel. La fel si "colegii" de forum, dupa cum ai observat.
Capu' sus si... invata din greseli!
Numai bine.

Răspunde cu citat