citind raspunsurile de mai sus as avea de adaugat:

1. preturile date de tudi par normale (dupa cum am mai scris sunt multi factori de luat in seama, insa nu e nimic anormal cu sumele respective)

2. cei care nu platesc asa sume pt ca le gasesc prea mari se pot recunoaste in una din urmatoarele categorii (cel putin asta e parea mea):
- a. nu isi permit sa le plateasca;
- b. pt ei o masina e o masina daca are 4 roti, indiferent ca se cehama trabant sau mercedes (si atunci de ce sa dau 100k pe un mercedes cand poti sa dai 1k pe un trabant)
- c. chiar daca isi dau seama de oarece diferente intre un mercedes si un trabant nu sunt "soferi" suficient de experimentati (as fi folosit alt termen aici, insa nu am intentia de a ofensa pe nimeni) pentru a folosi plusul adus de mercedes (cand sofezi cu max 40 km/h pe un drum pietruit nu prea se justifica sa dai 100k pe un mercedes cand poti sa folosesti un trabant de 1k - poate doar daca vrei "imagine" si nu profit)

3. mi se pare corecta remarca lui toto - asta am spus si eu de prima data de fapt, insa nu cred ca am subliniat cum ar fi trebuit: nu mi se pare ok sa ceri un pret pt o chestie pe care nu stii sa o faci doar pt ca asa e pretul pe piata (de cele mai multe ori cei de pe piata au ceva experienta si studii in domeniu)