In cate directoare cu pr > 3 romanesti imi poti inscrie situri ? Poate devin si eu client...
In cate directoare cu pr > 3 romanesti imi poti inscrie situri ? Poate devin si eu client...
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Autocenzurare sa nu zica Krumel ca fac hijack.![]()
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 31st May 2007 la 00:39.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Si daca ma intereseaza doar cele romanesti? Ai lista cu cele romanesti?
Deocamdata eu nu lucrez cu directoare romanestidar cum spunea mmariusel te ajuta el cu directoarele romanesti
Dk te intereseaza directoare de afara te astept sa discutam cu cea mai mare placere.
Bla bla bla...
Da-mi si mie un raspuns odata ca m-am saturat sa stau dupa tine.
Imediat se face o luna de cand am discutat si vad ca nici o miscare.
Banii ai stiut sa ii ceri inainte.
Mai nou vad ca nici nu mai raspunzi.
i-am dat add de acum 2 luni
i-am cerut sa vad rezultate din ce a promovat am primit 2 linkuri
dupa am discutat voria bani inainte
sourcer ®: banii inainte
eu: inainte?
sourcer ®: am clienti de pe softpedia
sourcer ®: si lucrez cu ei de ceva saptamani bune
eu: toti inainte?
sourcer ®: daps
nu prea am fost de acord ... a zis brb si...de atunci nu l-am mai vazut online![]()
Ban pierdut, se pare![]()
Am reusit sa vorbesc cu el la telefon.
Mi-a spus cum ca ar avea mult de lucru si nu a avut timp si de mine dar ca la noapte se apuca si pana miine dimineata sunt gata.
Ce sa spun... credeam ca dupa aproape o luna de asteptare am si eu prioritate.
Sau sunt altii care asteapta de mai bine de o luna si din aceasta cauza lucreaza pentru ei in detrimentul meu !!!???![]()
Astept pana miine sa vad ce se intampla.
De asta ai nevoie de contract si deadline (adica sa lucrezi cu o firma sau pfa). Un freelancer shifteaza rapid catre zona unde-s bani mai multi.
Sourcer a lucrat si pentru mine si a fost ok dar daca venea cineva cu un proiect foarte mare probabil pateam la fel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)