Descriere scurta:
Ma ocup cu promovare online inca din 2008, cand am pus pe picioare prima versiune a blogului meu personal. De atunci si pana in prezent am dezvoltat multe alte proiecte in mediul online, devenind foarte pasionat de tot ceea ce inseamna social media. Am colaborat cu colegi de pe Seopedia, clienti locali si nationali, startup-uri din Olanda, Italia, etc, si, mai nou, cu corporatii. Intrucat am ceva mai mult timp la dispozitie in ultima vreme, sunt interesat sa preiau cateva proiecte in calitate de freelancer (ca sa zic asa) deci cei interesati ma pot contacta prin PM sau prin e-mail la me@georgeginghina.com.
Servicii oferite:
- Administrare pagini de Facebook, Instagram, Twitter, etc.;
- Realizare continut (text, foto sau video) pentru retelele de socializare - promovare organica;
- Realizare materiale de promovare (texte, foto, video pe diverse formate (Reach, Link Ads, Carousel, etc.)) - promovare paid - Facebook si Instagram Ads;
- Planificare, bugetare optima conform unor KPI stabiliti impreuna cu clientul, implementare, monitorizare / optimizare si raportare pentru campaniile de Facebook si Instagram Ads;
- Campanii de remarketing pentru Facebook Ads;
- Consultanta specializata pentru continut, campanii, tehnici de imbunatatire a rezultatelor, etc.;
Portofoliu si clienti
- Mai multe informatii puteti obtine la cerere sau vizualiza pe profilul meu de LinkedIn;