Caut urgent pe cineva pentru colectare date. Daca te pricepi si ai cateva ore libere pe zi, nu ezita sa ceri detalii pe PM.
Cerinta: sa aveti cont pe instagram si sa fiti familiarizati cu platforma.
Caut urgent pe cineva pentru colectare date. Daca te pricepi si ai cateva ore libere pe zi, nu ezita sa ceri detalii pe PM.
Cerinta: sa aveti cont pe instagram si sa fiti familiarizati cu platforma.
Pe instagram nu cred că poți să faci scrapper. Mă gândeam și eu ieri, când am văzut subiectul.
E al facebook-ului... Au restricții la date "prea personale" și prin API, dar printr-un scrapper...
Așa cred... 90% sigur...
Depinde si ce fel de date , daca ai nevoie de toate paginile de facebook din Romania + adrese de mail + nume le ofer eu ( Datele paginilor )
Ceea ce vrei tu, nu prea mai e legal din 25 mai 2018...
Scraperul nu are nici o vina, daca fac scrapping la preturile de pe emag.ro nu am nici o problema legal, poate doar cu cei dela emag sau siteul de unde iau datele. Dar daca fac scrapping la numele comentatatorilor la produsele de pe emag s-ar putea sa am o lista, baza de date, cum vrei sa ii spui tu care contine informatii cu caracter personal pentru care persoanal respectiva nu si-a dat acordul ca tu sa le ai.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)