Salut,
Suntem o echipa veche de cativa ani, ce isi ofera serviciile de content writer, in schimbul unei sume de bani ce va fi afisata mai jos.
Iar, ca un mic istoric: Echipa noastra s-a infiintat in anul 2007 cand domeniul online-ului nu era prea dezvoltat in Romania, de altfel, si sumele castigate fiind destul de mici. Am evoluat usor, usor, pana in anul 2015, cand ne-am mutat la un asa-zis "sediu" al nostru, din care realizam toate articolele calitative ce sunt livrate imediat dupa ce sunt terminate la cei ce au nevoie de serviciile noastre.
Vrei sa te bucuri de serviciile noastre in schimbul unei mici sume de bani ? Contacteaza-ne printr-un mesaj privat sau chiar aici, si vom putea discuta toate detaliile. Noi, avem cea mai mare experienta pe urmatoarele nise:
1. IT - Din 2008 si pana in 2015 (pe 2016 neavand vreun proiect pe nisa IT) - Pret /100 de cuvinte - 2 lei
2. Fashion - 2010 - 2014 (2015 a fost o scurta perioada pentru un magazin "fantoma" ce s-a inchis la doua saptamani dupa deschidere) - Pret /100 de cuvinte - 3 lei.
3. Sinopsis Filme - 2007 - 2016 (In 2007 cu acest lucru am debutat, si nu a fost an fara minimum 1.000 de articole pe aceasta nisa) - Pret /100 de cuvinte - 1 leu.
4. Constructii - 2009 - 2012 (De vreo 3 ani jumatate nu mai activam pe aceasta nisa, insa, indemanarea si celelalte sunt la ele acasa - Pret /100 de cuvinte - 2.5 lei
5. Culinar - 2007 - 2014 (A doua nisa pe care am activat la inceputurile noastre a fost chiar cea culinara) - Pret /100 de cuvinte - 2 lei.
6. Magazine (Descrieri) - 2009-2011 ( Mai exact, ne-am ocupat cu descrieri pentru anumite magazine online - Pret /100 de cuvinte - 4 lei.
Acestea sunt doar cateva din nisele care ne-au venit in minte, insa, sunt cu mult mai multe nise pe care am oferit servicii de calitate.
ATENTIE! - Preturile nu includ DIACRITICE in articole (Pentru diacritice se adauga, in functie de nisa: 0.5/1 leu)
Asteptam mesajele voastre aici, sau pe urmatoarele adrese de mail:
vladwriter95@gmail.com / tavi.writer@yahoo.ro