Adjudecat. Trimite detaludetalii prin pm.
Adjudecat. Trimite detaludetalii prin pm.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cu plăcere. Am fost plecată din oraș câteva zile.
Cei trei vor primi cât de curând logo-urile cadou.
Astfel: Rapsodia, enzoloco și redu.
În funcție de viteza de reacție a fiecăruia![]()
Voi mai avea promoții faine în apropierea Crăciunului - destinate clienților fideli.
Logo-urile au fost realizate și trimise celor trei.
La cerere, le pot posta aici pentru a le vedea și voi.
Reînoiesc oferta:
De Crăciun, 1 gratis primulului venit - indiferent dacă am mai colaborat până acum sau nu.
2 logo-uri gratis celor cu care am colaborat măcar o singură dată până acum. Și în cazul ăsta, primul venit, primul servit.
Logoul gratis pentru mine? :-)
koobie, adjudecat. trimite-mi în privat site-ul pentru care va fi, sau mă rog, ceva care să mă ghideze, dimensiunea dorită și o adresă de e-mail la care să-l trimit când e gata.
menționez că termenul limită estă până la sfârșitul anului 2015, întrucât și eu, ca voi toți, crăciunesc.
îi aștept pe cei cu care am colaborat măcar odată să-și revendice oferta. Primii doi veniți, primii doi crăciuniți.
Am primit logo-ul promis, daca Kelt vrea, poate sa-l posteze si aici, eu sunt multumit, mersi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
As vrea si eu un logo gratisdaca mai e valabil.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)