Orice doriti la pretul de 3Euro. Daca sunteti multumiti, platiti. Astept propunerile voastre
Plata in PayPal
Orice doriti la pretul de 3Euro. Daca sunteti multumiti, platiti. Astept propunerile voastre
Plata in PayPal
Ultima modificare făcută de Catalin; 3rd April 2009 la 16:25. Motiv: Reactualizare
1$ ??? hai mai nici chiar asa, criza criza, da las'o naibi de treaba la 1$ in ce le faci in paint?
bineinteles ca nu in paint. Sunt modest deocamdata
Primul client(cred) - promt, totul ok pentru pretul asta
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Nu stiu de unde reiese din postul meu ca ma tem ca imi ia painea de la gura...eu am vrut doar sa il ajut, da sa mai ma iau si de el asta ar fi chiar absurd, e o mare diferenta intre a ajuta si ma lua de el. Foarte bine, si eu la inceput am luat preturi mici dar nici chiar asa, nu stiu cine mai face un logo sau un header profesional pentru 1$...
Pe bune 1$? Pai la pretul asta imi vine sa comand 100 de lucrari Trimite-mi PM.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu e chiar profesional ce fac eu Sa zicem ca ofer servicii low-end pentru cei dispusi sa investeasca mai putini bani in asta. Bine, nici bataie de joc...
Cu siguranta multi dintre cei care m-au contactat se asteapta la la servicii profesionale, o sa incerc sa nu va dezamagesc totusi Dar in limita timpului de care dispun. Multumesc pentru intelegere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)