Cateva detalii din ce am observat ca ar fi ok.
- Varianta de font a lui Dragos pare sa fie ok , probabil ca mai sunt si alte font-uri , dar pana acum e cel mai ok (bine luat putin din codita de la "b" ca e prea inalta, dar e relativ usor)
- la fel si textul "be more positive" fara b este ok, ca si pozitie este ok in parte sus, doar sa fie cat lungimea textului bree
- sa fie fara .ro
- e-urile pot fi: unul intors unul normal, sau ambele normale, (pozitia lor depinde de cum se potriveste cu zambetul de sub) dar sa nu se incarce cu nimic altceva.. (ochelari, fes-uri, etc) simplu
- marele accent sa se puna pe zambet-ul de sub ee-uri, si cred ca ar fi ok sa se incerce si cu alta culoare zambetul, fața de text, (zambetul va fi aceea chestie reprezenativa din logo)..
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Doar o idee gratuita din partea mea pentru designeri
Mi sa parut interesanta, am facuto la graba cu cut-uri, se schimba si culoarea la font cu cea a backgroundului.
Daca iti place ideea si vrei anumite modificari, imi spui si le rezolvam.
Mentiuni:
-textul 'be more positive' este transparent si va lua culoarea bg-ului
-se poate realiza foarte usor o varianta de iarna(am cateva idei).
Ultima modificare făcută de I. Laurentiu; 11th November 2012 la 16:05.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
alt zambet nu mai exista....?
nu stiu ce sa zic...
pana acum cele mai ok:
dar totusi:
parca primul e prea sec ,
al 2 , font-ul totusi se potriveste mai bine cu ce este pe site, dar nu contine un zambet pe care am pus accent ..
aceste 2 variante mi se par cele mai ok de pana acum, totusi mai astept pana maine variante, poate imi vine inspiratia mie sau voua
multumesc celor care au postat , imi cer scuze daca uni dintre voi va pierdeti timpul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)