Am si eu nevoie de cineva care sa ma ajute cu incheierea unei campanii adwords. Mai exact la modalitatea de plata ma incurc intrucat nu inteleg cum trebuie sa platesc cei 50 de ron. Astept oferte. Multumesc anticipat!
Am si eu nevoie de cineva care sa ma ajute cu incheierea unei campanii adwords. Mai exact la modalitatea de plata ma incurc intrucat nu inteleg cum trebuie sa platesc cei 50 de ron. Astept oferte. Multumesc anticipat!
C'est la vie!
Trebuie sa iti inscri cardul in sectiunea billing din adwords si google sa il accepte.
Aia 50 ron nu trebuie platiti in avans, trebuie cheltuiti in termen de 30 de zile ca sa ti se activeze codul ala promotional de 200. Din cate stiu google isi trage plata la intervale de 30 de zile sau la fiecare 200$ cheltuiti.
”Automatic payments
Google will automatically charge you 30 days after your last automatic payment or when your balance reaches your billing threshold of $200.00 whichever comes first. ”
Stiu ca era optiunea si de Prepay. Eu unul cel putin asa am folosit fondurile in urma cu ceva ani. S-or mai fi schimbat lucrurile intre timp.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Te duci la Billing si faci o plata de 50 de lei, nu inteleg ce nu iti merge/functioneaza.
Daca ai nevoie de ajutor la administrarea campaniei iti recomand userul "pushtius1". Am colaborat cu el in trecut si am fost multumit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)