Salut,
M-ar interesa un plugin de facturare pentru Wordpress. Imi poti da un pret aproximativ?
Generare facturi, posibilitatea descarcarii pdf, arhivare pentru fiecare client in parte. Cu alte cuvinte functiile pentru legalitate.
Mersi
Salut,
M-ar interesa un plugin de facturare pentru Wordpress. Imi poti da un pret aproximativ?
Generare facturi, posibilitatea descarcarii pdf, arhivare pentru fiecare client in parte. Cu alte cuvinte functiile pentru legalitate.
Mersi
Ți-am rćspuns prin PM.
Am colaborat, ma declar multumit de rezultat si recomand !
Am colaborat , sunt multumit si recomand serviciile lui.
Salut,
Imi puteti furniza alte metode de contact cu Florin?
Pe forum este inactiv de aproape o luna.
Multumesc.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Eu am in comanda un script, vad ca momentan nu raspunde. I'am dat un mail si nimic... astept zilele astea sa vad daca raspunde!
A inceput facultatea el, nici mie nu mi-a raspun la email, inainte de facultate imi raspundea si de 3-4 ori pe zi cand era cazul.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Ce face scoala din oameni domne` :]
@ Maxz si Marian = daca aveti un mail personal la care se poate face share, va rog un PM
Multam
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Salut,
Marian are dreptate, a īnceput facultatea, mć implicasem īntr-un proiect mai mare pe acolo și așa am cam rćmas fćrć timp liber.
Acum am ceva timp liber, deci dacć aveți nevoie de ceva nu ezitați sć mć contactați.
Īmi cer scuze dacć v-am creat ceva neplćceri.
Florin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)