Dupa o saptamana +1 primite au disparut, probabil google le detecteaza ca fiind nenaturale, si in cazul asta devin periculoase
Dupa o saptamana +1 primite au disparut, probabil google le detecteaza ca fiind nenaturale, si in cazul asta devin periculoase
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si eu am comandat 100 de +1 si mi-au fost aduse 130+
Acum se pare ca si eu ma confrunt cu problema disparitiei lor
Am ramas 28+
.
gg, si vroiam sa cumpar si eu , doar asteptam ceva paypal...
p.s Pe site-urile din semnatura lui Guess Who avea cate 500 , 600 + acum vad ca mai are 40, 50+
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Din cauza ca uni cer foarte repede sa li se faca in 1 saptamana 100-200 +1 google a detectat asta. Deci nu sunteti singuri, asa am patit si eu cu simptome.org crezand ca merge ( am incercat mai intai pe mine si am vazut ca a functionat fara sa imi apara probleme ).
Google le-a vazut cu siguranta ca fiind nenaturale, desi ele sunt date de oameni care au cont pe google plus din intreaga lume ( este un serviciu din strainatate care l-am descoperit si iti ofera pentru anumiti bani nelimitat, unde poti sa stabilesti tu cate +1 sa oferi si cate nu ).
Pentru cei care mi-au cerut sa fac 200 +1 pe luna nu au patit nimic de genu.
Da ba, eu am cerut 100 intr-o luna si sti ca nu ma grabeam si ti-am zis sa aduci putin si regulat.
.
Eu am spus ca nu ma grabesc, dar te grabeai tu ca aveai nevoie de bani. Se returneaza plata? Sau ramana facuta?
Contactati-ma prin PM si va voi reface comanda, dar treptat ( treptat insemnand un 200 +1 maxim pe luna )
Te-ai gandit ca poate nu sunt bune. Eu nu mai doresc, nu vreau sa ma markeze google pentru practici frauduloase
Te contactez pe prv, ai tot dreptul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)