Dupa o saptamana +1 primite au disparut, probabil google le detecteaza ca fiind nenaturale, si in cazul asta devin periculoase
Versiune printabilă
Dupa o saptamana +1 primite au disparut, probabil google le detecteaza ca fiind nenaturale, si in cazul asta devin periculoase
OFF. au disparut toate???
Si eu am comandat 100 de +1 si mi-au fost aduse 130+
Acum se pare ca si eu ma confrunt cu problema disparitiei lor
Am ramas 28+
gg, si vroiam sa cumpar si eu , doar asteptam ceva paypal...
p.s Pe site-urile din semnatura lui Guess Who avea cate 500 , 600 + acum vad ca mai are 40, 50+
Din cauza ca uni cer foarte repede sa li se faca in 1 saptamana 100-200 +1 google a detectat asta. Deci nu sunteti singuri, asa am patit si eu cu simptome.org crezand ca merge ( am incercat mai intai pe mine si am vazut ca a functionat fara sa imi apara probleme ).
Google le-a vazut cu siguranta ca fiind nenaturale, desi ele sunt date de oameni care au cont pe google plus din intreaga lume ( este un serviciu din strainatate care l-am descoperit si iti ofera pentru anumiti bani nelimitat, unde poti sa stabilesti tu cate +1 sa oferi si cate nu ).
Pentru cei care mi-au cerut sa fac 200 +1 pe luna nu au patit nimic de genu.
Da ba, eu am cerut 100 intr-o luna si sti ca nu ma grabeam si ti-am zis sa aduci putin si regulat.
Eu am spus ca nu ma grabesc, dar te grabeai tu ca aveai nevoie de bani. Se returneaza plata? Sau ramana facuta?
Contactati-ma prin PM si va voi reface comanda, dar treptat ( treptat insemnand un 200 +1 maxim pe luna )
Te-ai gandit ca poate nu sunt bune. Eu nu mai doresc, nu vreau sa ma markeze google pentru practici frauduloase
Te contactez pe prv, ai tot dreptul.