Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
Ca sa-ti fac un calcul simplu, inscrierea in 500 de directoare dureaza 25 de zile lucratoare, adica 5 saptamani. Adaugand cele 8-10 zile calendaristice in care am avut eu problemele respective si alte 200 de inscrieri pe care ti le-am facut in plus, ai sa observi ca termenul este de aproximativ 2 luni de zile. In cazul in care doream sa-mi bat joc de comanda ta, fi sigur ca nu-ti faceam inscrierile si punct..nicidecum inscrieri suplimentare pentru intarziere, descrieri in plus ca sa nu fi penalizat pentru folosirea a numai 5 descrieri si alte titluri suplimentare.
O zi frumoasa.[COLOR="Silver"]
apoi spuneti asta
Eu m-am exprimat clar intr-un mesaj anterior: 5 saptamani perioada minima de inscriere + 2 saptamani inscrierile suplimentare + acele 2 saptamani pentru care m-am scuzat referitor la problemele mele personale. Daca as mai cauta in anale si as mai descoperi si faptul ca am inceput cu un numar mai mic de inscrieri, nu rezulta decat perioada pe care tu o afisezi in topic.
Nu am cerut inscrieri suplimentare, deci nu stiu de ce mi le-ati oferit, asta in caz de le-ati oferit.
Din primul post rezulta toata treaba a durat 7 saptamani si din al 2lea rezulta ca de fapt sunt minim 9.
Observ ca si acum va combateti dumneavoastra pe dumneavoastra.Cand sunt maxim 7 cand minim 9. Va rog respectos sa va asumati ceea ce scoateti pe gura pentru ca o sa isi faca "clientii" o parere proasta despre dumneavoastra.

Se pare ca iar mintiti stimabile.
Va rog mai spuneti ceva ca sa ajungem la 12 saptamani , adica 3 luni si sa ma declar multumit.
Totusi ce spuneti de faptul ca mi-ati spus ca imi trimiteti "un raport preliminar undeva la finele saptamanii viitoare" .De ce v-a mai chinuitati sa imi trimiteti un raport cand oricand puteati sa imi dati un link si sa imi spuneti ca ati in scris pana la numarul X?