Da, cardul l-am luat dupa cateva zile. Ma refeream la faptul ca semnarea actelor si configurarea digipass-ului au durat cateva minute.
Cum adica nimic nu e moca? Eu platesc 3 lei lunar pentru contul meu. Am asigurare de viata, cont, card si digipass. Daca asta nu e moca du-te si spune-le ca nu-ti permiti asigurarea de viata, poate iti reduc taxa lunara la 2 lei si 50 de bani.
Dar sigur nu o sa-ti reduca taxa lunara pentru ca asigurarea e gratis. Deci poti sa mergi si sa le spui ca vrei sa platesti aceeasi suma dar sa nu primesti nimic daca mori.... daca tie ti se pare asta un avantaj.
Sper sa nu creada cineva ca fac reclama intentionat la ING, dar am lucrat cu BCR 2 ani si am imbatranit vreo 4 asteptand pe la cozi interminabile, in calduri sufocante si certandu-ma cu babe care nu-mi dadeau voie sa trec in fata desi aveam treburi la ghisee diferite.
@Tudor: daca ai semnat actele pentru digipass, si abia apoi ti-au spus ca nu au, atunci sunt 100% de acord cu tine. Si eu sunt genul de om care nu poate astepta un produs si aleg mereu magazinul/institutia care il are in stoc si mi-l poate da pe loc.
PS: nu faceti confuzie cu asigurarile obligatorii impuse celor care au credit sau optiunea de overdraft la card. Mi se pare de bun simt sa se asigure ca au de unde sa-si recupereze datoriile pe care la faci la ei, daca dispari. E ca si Casco la leasing.