Citat Postat în original de costy81gl Vezi Post
Tudor ce e in neregula cu tine?
Ia spune-ne si noua cat ti-au luat pentru asigurate? Cumva zero lei?
Asigurarea e cadou si daca mori, mostenitorii legali primesc dublul sumei aflate pe cardul tau? Cine e toparlan la faza asta?
Trebuie sa ma intrebi. Nu imi bagi nimic sub nas ca nimic nu e moca pe lumea asta. Ai inteles?

Citat Postat în original de costy81gl
In plus tu ai platit doar pentru deschiderea contului 37 de lei. Digipassul e vreo 50 sau 75. Deci, atata timp cat nu l-ai platit de ce spui ca sunt hoti?
In Germania la HVB cardul si digipassul le-am luat pe loc. Deschiderea contului m-a costat 10 euro deci mai putin decat la astia.
Aici deschid contul, imi baga pe gat si o asigurare si nu mi se spune de la inceput, nu avem digipassuri. Abia dupa ce toata tarasenia e terminata mi se specifica problema cu digipassurile.
Asta e hotia!

Citat Postat în original de costy81gl
BTW, eu mi-am facut cont la ING in 5 minute. Dupa cateva zile am fost sa vad cat costa un Digipass si nu numai ca mi-au spus pretul dar in 5 minute deja il aveam functional. Cand mi-am facut cont de persoana juridica, a durat vreo 15 minute (creare cont, card, digipass).
Minti! Nu cred ca exista nicio banca in Romania in care sa ai in 15 minute cardul si digipassul. Chiar si in Germania a durat vreo 20 de minute pana mi le-au dat in mana. Deci e o minciuna!