Sa presupunem ca doriti sa faceti un motor de cautare pentru cca 20 de site-uri. Motorul de cuatare va indexa automat continutul acelor site-uri, o sa fie gen google, yahoo, dar la o scara muuult mai mica. Am stat seara tercuta cu pixul si hartia incercand sa fac o schema pe baza careia va functiona moturl de cautare, dar se pare ca am intampinat de multe greutati. Scriu pe acest forum, deoarece mi se pare unul profesionist pe aceasta tema.
Mai intai vreau sa relatez ca site-urile respective sunt scrise in mai multe limbaje de programare: PHP, JSP, ASP, ASP.NET, PL, CFM.
Eu nu am mai avut experienta in dezvoltarea motoarelor de cautare, si nici in toate limbajele de programare( cunosc doar PHP si putin ASP). Ce limbaj ati crede ca este cel mai potrivit pentru a dezvolta un astfel de site. AM inteles ca exista anumite avantaje in partea PERL, Python, dar nu stiu exact de ce, poate ma ajuta cineva.
Ce ar trebui sa iau mai mult in considerare? Meta tagurile, cuvintele boldate, sau alte elemente?
Acestea sunt intrebarile urgente, altele vor veni p parcurs.