Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Nise de incercat in 2014

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit Nise de incercat in 2014

Salutare,

In brainstorming-urile mele pentru lansarea unui site nou, am gasit cateva nise pe care le gasesc interesante dar pe care eu nu intentionez sa intru si m-am gandit ca ar putea fi utila o dezbatere despre nise de abordat in 2014.

Eu cred ca ar functionat, un site despre :

1. Template-uri wordpress, joomla, drupal etc pe Romania, asta ar merge mai mult pe afiliere
    2. Telefoane curbate
    3. Televizoare 3D
    4. Un site despre vacante sub 500 euro
    5. Un site de vanzari masini sub 3000 euro

Alte propuneri?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

1 nu ma pricep...
    2 te calca siteurile mari, slabe sanse
    3 e fumata de mult nisa
    4 f buna ideea, de fapt le as plafona dupa mai multe nivele de buget.
    5 sunt o multime de siteuri cu anunturi

as mai mentiona
    6 incorporabile, foarte banoase pe afiliere, merita note explicative. Azi am discutat juma de ora pe tema hotelor incorporabile, nu se intelege in magazinele online care sunt diferentele.
    7 vanzari pe abonament, poate unii din voi stiti modelul, a aparut si pe la noi unvinpezi, ca si urmas al defunctului ghelir, dar ma refer la total alta varianta, de ex o carte pe luna, pentru un buget fix, lunar, expediezi cate o carte catre abonat.
    8 chestile personalizate (cani, tricouri, perne) . am vazut prin mall mici insule care fac chestii personalizate, permanent coada iar preturile sunt din alea de ma bufneste rasul. In rest, cei care fac chestii de gen sunt agentii si vor tiraj mare.
    9 turism. Pentru cine are skill si rabdare, sa faca un price.ro pentru sejururile de turism: Alege Turcia/Antalia/Hotel Ramada/7 nopti AI: agentia 1 12 lei, agentia 2 14 lei, agentia 3, 15 lei.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    2 te calca siteurile mari, slabe sanse
    nu prea sunt de acord cu afirmatia asta, cel putin in momentul de fata competitia este aproape inexistenta. Si cand siteurile/magazinele mari vor avea o categorie dedicata, nu vor pune accent pe backlinkuri si se vor baza doar pe autoritate (ce poate fi depasita cu un emd si linkuri bune).

alte idei - sa targhetezi produse cu conversii bune si comisioane ok dar cu longtailuri "mai conversionale" de tipul +ieftine, +bune, + ieftine si bune etc

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Salutare,

In brainstorming-urile mele pentru lansarea unui site nou, am gasit cateva nise pe care le gasesc interesante dar pe care eu nu intentionez sa intru si m-am gandit ca ar putea fi utila o dezbatere despre nise de abordat in 2014.

Eu cred ca ar functionat, un site despre :

1. Template-uri wordpress, joomla, drupal etc pe Romania, asta ar merge mai mult pe afiliere
    2. Telefoane curbate
    3. Televizoare 3D
    4. Un site despre vacante sub 500 euro
    5. Un site de vanzari masini sub 3000 euro

Alte propuneri?
    Eu sunt adeptul niselor mai grele, deci nu ma includ la sugestii. Parerea mea:

1. da, dar nu monetizeaza, themeforest de ex are o conversie infima.
    2. nu ma pricep, dar nisa este exclusivista si nu cred ca se comanda online, tv-uri de 10.000 euro+ (kidu stie mai bine)
    3. nu ma pricep, dar cred ca a trecut vremea lor. eu am de 4 ani, nu am folosit ever 3d, e obositor.
    4. suna bine, dar agentiile nu platesc, deci monetizarea trebuie sa vina din alta parte.
    5. nu ma pricep, dar suna bine, se monetizeaza prin anunt platit + clasicul adsense + extra
    Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

as mai mentiona
    6 incorporabile, foarte banoase pe afiliere, merita note explicative. Azi am discutat juma de ora pe tema hotelor incorporabile, nu se intelege in magazinele online care sunt diferentele.
    7 vanzari pe abonament, poate unii din voi stiti modelul, a aparut si pe la noi unvinpezi, ca si urmas al defunctului ghelir, dar ma refer la total alta varianta, de ex o carte pe luna, pentru un buget fix, lunar, expediezi cate o carte catre abonat.
    8 chestile personalizate (cani, tricouri, perne) . am vazut prin mall mici insule care fac chestii personalizate, permanent coada iar preturile sunt din alea de ma bufneste rasul. In rest, cei care fac chestii de gen sunt agentii si vor tiraj mare.
    9 turism. Pentru cine are skill si rabdare, sa faca un price.ro pentru sejururile de turism: Alege Turcia/Antalia/Hotel Ramada/7 nopti AI: agentia 1 12 lei, agentia 2 14 lei, agentia 3, 15 lei.
    6. nu ma pricep, dar este nisa ok, fiind produse pentru target cu venituri bune (compari offline, comanzi online)
    7. nu ma pricep, nu sunt target
    8. suna bine
    9. acceasi problema ca la 4, site-ul este util, dar nu exista montizare. Majoritatea site-urilor de turism sunt agentii. pentru comparare, ai nevoie de oferte similare, extrem de greu de gasit. Agentiile din Ro, au in majoritatea cazurilor deal-uri unice, 1 singur hotel, doar ei, etc. Sunt si oferte de comparat, dar trebuie sa convingi agentiile sa plateasca. Stiu agentii mari care au site-uri de 2 lei, lucreaza cu excel si <td>, nici o sansa de feed in urmatorii 10 ani
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

1. Nu ma pricep, insa am mai vazut cateva incercari si pe piata locala, practic proiecte abandonate.
    2. Mult prea nisat, dupa mine. Ca si cum as incerca sa vand audi A4 de culoare rosie si atat.
    3. Nu au prins, sunt lansate de cativa ani si nu au reprezentat acelasi impact pe care l-au avut TV-urile LCD / plasma. Poate in viitor.
    4. Aici aparent este ok. Dar poti obtine o lista a vacantelor ieftine si folosind filtrul oricarei agentii sau portal de turism. Voi detalia mai jos si alte aspecte. Cat despre monetizare directa, slabe sanse.
    5. Idem 4. Autovit, pret sub 3000 de euro si voila!
    6. Nu am idee.
    7. Nu mi-e clar modelul de business.
    8. Nu am idee.
    9. Greu de filtrat si comparat. Exista Agentiile X si Y, cu oferte la acelasi hotel. Doar ca: au perioade diferite, mese diferite etc. A compara un sejur la Paris la hotelul X in perioada aprilie + demipensiune cu un sejur la acelasi hotel in august + mic dejun e ca si cum ai compara mere cu pere. Altfel, un listing al ofertelor sub x euro (sau pe paliere de preturi) iti ofera si site-urile agentiilor sau portalurile de profil.

Bun, trecem peste aceste aspecte, eliminam din filtre si prezentam optiuni sub x euro. Cum monetizam site-ul cand agentia iti spune "ok, eu imi pun ofertele la tine pe site, dar tu colectezi emailurile clientilor mei si cine imi garanteaza ca nu te transformi in agentie mai tarziu?" WTF??? Sau citez dintr-un coleg respectabil de pe forum "scoate-mi anuntul de la tine de pe site ca ma suna lumea (pensiune in functiune)". Si astea se intampla in situatia de promovare pro bono. Vreti monetizare aici?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LINK EXCHANGE - 2014 - Nise diverse
    De Tom în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th January 2014, 00:32
  2. Ati incercat?
    De lancetti în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 22nd July 2013, 19:10
  3. A incercat cineva - beyond.ro?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st June 2009, 20:32
  4. A incercat cineva Procash?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th March 2009, 20:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •