Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
Salutare,

In brainstorming-urile mele pentru lansarea unui site nou, am gasit cateva nise pe care le gasesc interesante dar pe care eu nu intentionez sa intru si m-am gandit ca ar putea fi utila o dezbatere despre nise de abordat in 2014.

Eu cred ca ar functionat, un site despre :

1. Template-uri wordpress, joomla, drupal etc pe Romania, asta ar merge mai mult pe afiliere
2. Telefoane curbate
3. Televizoare 3D
4. Un site despre vacante sub 500 euro
5. Un site de vanzari masini sub 3000 euro

Alte propuneri?
Eu sunt adeptul niselor mai grele, deci nu ma includ la sugestii. Parerea mea:

1. da, dar nu monetizeaza, themeforest de ex are o conversie infima.
2. nu ma pricep, dar nisa este exclusivista si nu cred ca se comanda online, tv-uri de 10.000 euro+ (kidu stie mai bine)
3. nu ma pricep, dar cred ca a trecut vremea lor. eu am de 4 ani, nu am folosit ever 3d, e obositor.
4. suna bine, dar agentiile nu platesc, deci monetizarea trebuie sa vina din alta parte.
5. nu ma pricep, dar suna bine, se monetizeaza prin anunt platit + clasicul adsense + extra
Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

as mai mentiona
6 incorporabile, foarte banoase pe afiliere, merita note explicative. Azi am discutat juma de ora pe tema hotelor incorporabile, nu se intelege in magazinele online care sunt diferentele.
7 vanzari pe abonament, poate unii din voi stiti modelul, a aparut si pe la noi unvinpezi, ca si urmas al defunctului ghelir, dar ma refer la total alta varianta, de ex o carte pe luna, pentru un buget fix, lunar, expediezi cate o carte catre abonat.
8 chestile personalizate (cani, tricouri, perne) . am vazut prin mall mici insule care fac chestii personalizate, permanent coada iar preturile sunt din alea de ma bufneste rasul. In rest, cei care fac chestii de gen sunt agentii si vor tiraj mare.
9 turism. Pentru cine are skill si rabdare, sa faca un price.ro pentru sejururile de turism: Alege Turcia/Antalia/Hotel Ramada/7 nopti AI: agentia 1 12 lei, agentia 2 14 lei, agentia 3, 15 lei.
6. nu ma pricep, dar este nisa ok, fiind produse pentru target cu venituri bune (compari offline, comanzi online)
7. nu ma pricep, nu sunt target
8. suna bine
9. acceasi problema ca la 4, site-ul este util, dar nu exista montizare. Majoritatea site-urilor de turism sunt agentii. pentru comparare, ai nevoie de oferte similare, extrem de greu de gasit. Agentiile din Ro, au in majoritatea cazurilor deal-uri unice, 1 singur hotel, doar ei, etc. Sunt si oferte de comparat, dar trebuie sa convingi agentiile sa plateasca. Stiu agentii mari care au site-uri de 2 lei, lucreaza cu excel si <td>, nici o sansa de feed in urmatorii 10 ani