Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
E totusi un site din 2008... care pe timpuri a avut ceva content web.archive.org/web/20090422041354/http://www.afaceristii.ro/
Si mai sunt exemple, un site (pe .tk sau .td) care face redirect spre o porcarie cu url dubios si fara continut, doar niste poze si titluri in engleza dar totusi sta bine la un anumit cuvant, inaintea unor site-uri cu continut relevant. Apoi chiar daca e din 2008 poti vedea ca are pr 1 si Alexa 0, adica nu prea tine explicatia ca ar avea ceva in spate... Totusi e inaintea unor site-uri mai "puternice", cu backlinkuri si continut.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
.
Probabil google are nevoie de o perioada mai mare in care sa modifice pozitiile unui site.
Pe ale mele le modifica aproape zilnic, fluctuatiile nu sunt mari dar sunt dese si oricum indexa relativ repede postuirle noi, in cateva ore le vedeam in serps (spun la trecut pentru ca acum vad ca le "vede" dupa 2-3 zile). Nu mai pricep nimic, cred a algoritmii astia noi au niste buguri sau nu stiu ce naiba au dar nu favorizeaza deloc calitatea si relevanta asa cum suna explicatia oficiala a celor de la Google.