eu am reusit sa fac treaba buna cu EMD-uri folosind o singura pagina (pentru afliere). Pe termen lung nu recomand insa, nu o sa mai mearga multa vreme.
eu am reusit sa fac treaba buna cu EMD-uri folosind o singura pagina (pentru afliere). Pe termen lung nu recomand insa, nu o sa mai mearga multa vreme.
:)
Acest termen lung, cam cat se intinde ?
Pentru ca nici la un site solid, stabil nu poti spune ca pe termen lung o sa mai fie aceasi chesti. vezi tu toate schimbarile de algoritm, rezultatele in functie de locatie si alte minunatii au cam inceput sa puna piedici serioase.
Aceeasi parere o am si eu, nu poti spune despre niciun site, indiferent de natura lui, ca e de lunga durata.
Revenind la siteuri din cateva pagini si content fresh: depinde f mult de nisa pentru ca in unele domenii nu poti produce content fresh oricat de mult ai vrea tu, si acest lucru il stie si google si in consecinta nu te penalizeaza pentru asta.
Investitia ar trebui sa fie minima, pentru ca unele proiecte pot sa nu fie cum te astepti (trafic, cpc etc), parerea mea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)