Da, e slab. Oricum, estimarea cu traficul se face pe baza Alexa Ranking, ori alexa ranking este la fel de inutil ca si tool-ul de mai sus. Sunt convins ca site-ul tau nu este pe nisa IT sau legat de webmasteri. Aceste site-uri au de obicei alexa ranking mai mare, pt ca multi au instalate quirck status sau toolbar-ul de la alexa, care ii permite astfel lu Alexa sa vada ce vizitatori ai. In rest, este doar estimare.
Oricum, nu cred ca merita vot negativ instincts pentru asta. El doar ne-a impartasit si noua un tool pe care el il considera util.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai sunt astfel de tool-uri. Sunt site-uri gen site value estimation sau site value calculator sau domain value calculator. Cauta astea pe google si ai sa gasesti zeci sau chiar sute de astfel de site-uri. Oricum, te sfatuiesc sa nu te iei dupa ele, pt ca afiseaza informatii eronate marea parte. Mie imi arata doar 2 Yahoo backlinks pt un site care are vreo 10 mii. Doar PageRank-ul il nimeresc ele, ca asta-i usor de calculat, la fel si nr de pagini indexate in google si alexa ranking. Dar restul informatiilor, inclusiv pretul estimativ pe care-l zic ele este inutil. Imi estima un site la 500$, desi am primit pe el o oferta de 2000 de euro si n-am acceptat-o. Tool-urile astea nu stiu exact ce-i aia valoarea unui site. Ele nu stiu de nisa, nr de abonati prin email, fani pe facebook, relatia dintre tine si cititori, nu stiu cat stau userii pe site-ul tau, cate share-uri pe facebook si twitter au articolele tale, ori toate astea conteaza la pretul unui site. De aceea zic, nu te mai lua dupa astfel de tool-uri

. Imi spune ca am 35 de vizite pe zi, cand eu am peste 500.