Citat Postat în original de inocent Vezi Post
E praf tool-ul (in mare parte) . Imi spune ca am 35 de vizite pe zi, cand eu am peste 500.
Da, e slab. Oricum, estimarea cu traficul se face pe baza Alexa Ranking, ori alexa ranking este la fel de inutil ca si tool-ul de mai sus. Sunt convins ca site-ul tau nu este pe nisa IT sau legat de webmasteri. Aceste site-uri au de obicei alexa ranking mai mare, pt ca multi au instalate quirck status sau toolbar-ul de la alexa, care ii permite astfel lu Alexa sa vada ce vizitatori ai. In rest, este doar estimare.

Oricum, nu cred ca merita vot negativ instincts pentru asta. El doar ne-a impartasit si noua un tool pe care el il considera util.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de instinctis Vezi Post
...Ma gandeam ca sigur mai sunt chestii din astea pe net, si daca cineva mai sti rog sa le posteze.
Mai sunt astfel de tool-uri. Sunt site-uri gen site value estimation sau site value calculator sau domain value calculator. Cauta astea pe google si ai sa gasesti zeci sau chiar sute de astfel de site-uri. Oricum, te sfatuiesc sa nu te iei dupa ele, pt ca afiseaza informatii eronate marea parte. Mie imi arata doar 2 Yahoo backlinks pt un site care are vreo 10 mii. Doar PageRank-ul il nimeresc ele, ca asta-i usor de calculat, la fel si nr de pagini indexate in google si alexa ranking. Dar restul informatiilor, inclusiv pretul estimativ pe care-l zic ele este inutil. Imi estima un site la 500$, desi am primit pe el o oferta de 2000 de euro si n-am acceptat-o. Tool-urile astea nu stiu exact ce-i aia valoarea unui site. Ele nu stiu de nisa, nr de abonati prin email, fani pe facebook, relatia dintre tine si cititori, nu stiu cat stau userii pe site-ul tau, cate share-uri pe facebook si twitter au articolele tale, ori toate astea conteaza la pretul unui site. De aceea zic, nu te mai lua dupa astfel de tool-uri