Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
test.jpg
@Marius Cristian, evident ca daca un alt domeniu primeste backlinkuri puternice pe acnchor "keyword" va urca in fata mea. Dar realizezi ca nici eu nu voi sta cu mainile in san. Avand avantajul keywordului ca exact match in numele domeniului, eu zic ca e tare greu sa imi ia fata.
Ceea ce voiam eu sa zic e ca intr-o lupta intre 2 pitici cuvantul cheie in numele domeniului poate conta si 50% in procesul de promovare pentru Google, intre 2 "adversari" peste medie sa zicem un 10%, iar intr-o lupta cu o concurenta acerba acest procent s-ar putea sa scada si sub 1%.
Este drept ca si in ultimul caz in prima faza a promovarii acel procent poate fi mai mare.
Bineinteles ca daca ai de ales (nu vrei sa promovezi/construiesti un brand) e de preferat sa incepi cu un domeniu cu un cuvant cheie inclus in el. Totul e sa sa reusesti sa vezi in perspectiva ce se va merita: o investitie initiala intr-un domeniu cat mai aproape cu ceea ce vrei sa promovezi sau o esalonare a sumei respective pentru achizitia constanta de resurse (linkuri, continut samd).