Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Ordinea cuvintelor in numele domeniului

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Question Ordinea cuvintelor in numele domeniului

Salut. Vreau sa cumpar un domeniu.com pe o nisa destul de aglomerata asa va sunt nevoit sa iau domeniul din 3 cuvinte. Domeniul va fi de genul cuvant1-cuvant2-cuvant3.com.

In principiu am verificat si pot varia ordinea cuvintelor astfel:
    cuvant1-cuvant2-cuvant3.com - cuvintele bolduite ma intereseaza in mod expres.
    cuvant3-cuvant1-cuvant2.com care suna mai bine in engleza - cuvintele bolduite ma intereseaza in mod expres.

Intrebarea este: conteaza ordinea cuvintelor cheie in numele domeniului? Cat de mult? Primului cuvant i se atribuie importanta cea mai ridicata, cuv 2 - locul 2 ca importanta, locul 3 - locul 3 ca importanta ? Multumesc anticipat.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 1st May 2009 la 21:01.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Primul este vazut cel mai bine. Cu cel putin 50% decat celelalte 2, daca e sa ma hazardez sa ofer niste proportii. Intre pozitia 2 si 3 nu prea este mare diferenta.
    Urmareste sa pui pe locul 2 cuvantul astfel sa incat sa favorizezi combinatia cea mai cautata dintre cuvant1-cuvant2 si cuvant1-cuvant3.

ccraciun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    82
    Putere Rep
    30

Implicit

Poate fi o idee: inregistreaza cuvant1-cuvant2-cuvant3.com si fa un subdomeniu cuvant3 + redirect 301 din / catre subdomeniul cuvant3.

Astfel vei avea cuvant3.cuvant1-cuvant2-cuvant3.com ca sa ai si SEO si sa sune si bine. Poate merge, poate nu... depinde de context si de cuvinte.
    Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Interesant ce spui insa site-ul va avea o denumire prea lunga. Daca tot iau un domeniu ar fi bine sa nu folosesc un subdomeniu pentru site. Din cate stiu Google considera inferioare subdomeniile domeniilor asa ca as pleca din start cu un handicap.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu sugerez cuvant1-cuvant2-cuvant3.com cuvant1 fiind cel mai important. Eu personal asa as face.
    Succes !

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    Eu sugerez cuvant1-cuvant2-cuvant3.com cuvant1 fiind cel mai important. Eu personal asa as face.
    Succes !
    As pune si eu numele domeniului asa insa in engleza suna destul de aiurea. M-am apucat de realizarea site-ului, ma hotarasc inainte de a-l posta la ce nume ma opresc.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

ganditorul_2003, care e cautarea?

keyword 3 keyword2 keyword 3? sau invers.

Oricum, nu e neaparat ce ai in domeniu, ci ce titlu la site ai si ce anchor text il recomanda.

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Cautarea este cuvant 2 - cuvant 1. Dar domeniul este deja luat pentru aceste cuvinte. Bineinteles titlul site-ului si anchor-ul va putea fi modificat in functie de ce vreau insa cu numele domeniului este mai dificil. Al treilea cuvant este best. Domeniul va fi ceva de genul cuvant1-cuvant2-best.com ceea ce nu este prea OK in engleza. As putea pune best-cuvant1-cuvant2.com dar cuvantul 2 vine ultimul.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    32

Implicit

parerea mea ar fi ca decat sa iei un domeniu din 3 mai bine in folosesti impreuna fara cratima pe cele 2 si sa pui un e in fata sau un nr dupa cele 2 cuvinte de ex un 24 tot acolo esti dpdvd seo daca tu zici ca, cel de al 3-lea nu e ft imp
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

ccraciun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    82
    Putere Rep
    30

Implicit

Numerele in numele de site eu zic ca nu prea dau deloc bine... ce rost ar avea si cum ar suna seopedia2?

Decat asa mai bine alegi ceva care nu are nicio legatura cu ce vrei tu insa e scurt, usor de tastat si de retinut, dupa care optimizezi (anchor, title, description etc.) cum ai nevoie. Cred ca e cea mai buna alternativa cand nu mai ai disponibile numele care te interesau.
    Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele domeniului, marca inregistrata
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2010, 01:20
  2. Marca in numele domeniului ?
    De Nichita în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th January 2010, 23:32
  3. Cu www sau fara www la numele domeniului?
    De TudorBiz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 19th July 2008, 14:13
  4. Numele domeniului in rezultatul cautarii
    De take me away în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2007, 13:29
  5. Cifre in numele domeniului
    De zeusillah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2007, 18:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •