Inca nu am luat domeniul. Lucrez la site momentan. Pana la urma o sa fac subdomenii.domeniu.com. Iar cu privire la numele domeniului ma gandesc la ceva de genul www.e-cuvant1-cuvant2.com
Inca nu am luat domeniul. Lucrez la site momentan. Pana la urma o sa fac subdomenii.domeniu.com. Iar cu privire la numele domeniului ma gandesc la ceva de genul www.e-cuvant1-cuvant2.com
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu cred ca e atat de important acest lucru. E un plus, dar mai bine iti concentrezi atentia pe link-uri nisate si altele. Parerea mea.
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Pe cat posibil as lua combinatia de cuvinte care urmeaza cursul natural la o cautare, indiferent de numarul de cuvinte sau alte variabile. Urmeaza calea naturala, e cea mai sanatoasa.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)