Mie metoda prezentata in articol mi se pare ortodoxa, deoarece sunt de parere ca o pagina web ar trebui sa aiba un singur tag H1 iar acela sa contina ceea ce este cel mai relevant pentru acea pagina, nu neaparat pentru intregul site.
Daca acest tag H1 ar trebui pus pe logo sau nu depinde de site, de ce cuvinte cheie se targeteaza... daca tu ai un site cu care vrei sa targetezi un singur cuvant cheie atunci e ok sa il pui in H1 ca logo pe toate paginile, dar eu nu prea reusesc sa gasesc exemple reale de astfel de situatii.
Legat de solutia pe care ai gasit-o tu - mi se pare foarte buna, sa ai H1 pe logo doar pe pagina de index. Dar nu vad cum intra in contradictie cu ce se prezinta in articol.
Tu pe index ai H1 pe "Anunturi keyword keyword keyword keyword", iar pe celelalte pagini "Anunturi keyword keyword keyword keyword" devine un simplu anchor text, fara H1. Presupunand ca pe celelalte pagini vei folosi totusi tagul H1, ar rezulta ca ai taguri H1 diferite pe pagini - unde este contradictia cu articolul?
Legat de text+ident, nu am auzit sa se penalizeze pentru asa ceva, pentru ca in realitate nu se ascunde continut, daca ai avea un monitor cu o rezolutie de cateva zeci de mii de pixeli tagul ar fi vizibil
The best things in life aren't things