Iar de acord cu Rares.
+ sunt suficiente subiecte unde la fiecare "idee de spam" ii sar in cap omului o gramada de utilizatori.
Banuiesc ca Tom le-a vazut, stiind cum se pot interpreta.
Chiar e un test.
Iar de acord cu Rares.
+ sunt suficiente subiecte unde la fiecare "idee de spam" ii sar in cap omului o gramada de utilizatori.
Banuiesc ca Tom le-a vazut, stiind cum se pot interpreta.
Chiar e un test.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu cred ca v-ati departat foarte mult de la subiect ... spam / nespam ... omul doreste sa stie daca poate ajunge pe prima pagina cu una din expresiile :
cazare sinaia, cazare busteni, cazare azuga, cazare bran, cazare moeciu, cazare predeal, cazare poiana brasov
Cu suficienti bani si timp, poti ajunge pe prima pagina cu oricare din expresii ... chiar daca domeniul este kilometric
Si cel mai repede ai putea ajunge pe prima pagina cu "cazare azuga" deoarece sunt foarte putine cautari pe aceasta expresie si este foarte putina concurenta pe ele ... sau cu "cazare sinaia" deoarece cuvintele sunt unul langa celalalt si sunt si primele.
Fratilor! Baietilor! Frumosilor! Cand o sa apara un suflet bun care sa vorbeasca pe romaneste pe aici ? Poate aveti experienta mai indelungata, dar ganditi-va ca va mai citeste si cate unul ca mine, boboc (ma rog, boboaca !) in ale SEO... Va rog, scrieti putin mai explicit si amintiti-va ca nici voi nu v-ati nascut invatati...
Eu spun ca sunt niste chestii logice (no offence)... dar intr-un final totul depinde de ce va face el ca sa ajunga pe prima pagina cu oricare dintre acele expresii si cat de tare se va implica in acest test.
Anyway ... eu unul sunt curios si astept sa vad la ce rezultate se va ajunge ... succes Tom !
Sunt sigur ca erau logice si pentru tine, dar iti si argumentez
Primul site de care m-am ocupat este de genu : key1-key2-key3.ro si in scurt timp am ajuns pe pozitia 2 dupa cautare key1 key 2, asta in cazul in care sunt 4400 cautari lunar si 11 milioane de rezultate .. iar eu n-am optimizat acel site absolut deloc pe key1 key2 , ci doar pe key1 key3 si key1 key4.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)