Pai atunci, daca nu se specifica, vreau si eu sa imi functioneze iar licenta. Si eu am trimis 2 mail-uri cu toate datele necesare si n-am primit niciun raspuns.
Pai atunci, daca nu se specifica, vreau si eu sa imi functioneze iar licenta. Si eu am trimis 2 mail-uri cu toate datele necesare si n-am primit niciun raspuns.
Re-verific acum mailul primit. Pe site si in EULA este specificat:
Licenta primita va ofera drepturi limitate de folosire a softului si poate fi retrasa in conditiile mentionate. Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Marius, o spui de parca ar fi specificat in 2 locuriE pe o singura pagina, pe pagina de termeni si conditii, subpunctul Drepturile Fastlink2
Acum ca tot am citit pagina aia, vezi ca mai sunt cateva scapari de ortografie.
"Rambursarea platii se face numai pentru produsele trimise prin posta. Politica de rambursare nu este valabile pentru produsele digitale descarcate de pe siteul nostru."
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Mersic, modific typo acum. Cand spuneam de a doua pagina , ma referam la EULA care apare in software la instalare.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
numai ca eu am cumparat in
From: Submit Suite
Date: Thu, 15 Jan 2009 19:20:06 +0100
deci nu prea s-au facut 2 ani.
Totusi specificatia e cam ascunsa...pe paginile unde se vinde softul nu scrie nimic...e gen contractele acelea cu stelute...tipic romanesc.
Aproposs, tot ca fapt divers nu trebuia emisa si factura chiar daca plata a fost facuta online?
Da citind mai atent am observat valabilitatea e trecuta la Drepturile Fastlink2 si nu cum cred ca ar fi fost firesc la capitolul Licenta acordata ca sa nu mai spun ca ar fi trebuit sa fie langa pret sau explicita inainte de a finaliza comanda, asa cum practica kasperky de ex.
Si ca o ultima paranteza (acum sper sa nu stergi postul si nici ban sa imi dai) legea in Germania (ca vad ca acolo e inregistrata firma) oare cum suna ? (legat de transparenta valabilitatii)
Ultima modificare făcută de rovad; 10th December 2010 la 15:07.
@rovad Am sa te rog sa imi trimiti per contact licenta si o verific. E cu siguranta o greseala, probabil licenta este deactivata. Trimite licenta si o verific rapid. Factura se emite automat daca e platita prin paypal sau credit card (este trimisa automat de procesorul de plati ShareIt) si generata manual daca e platita in banca in RON. Eu nu am banat pe nimeni insa daca imi scriai de dimineata din nou o rezolvam pana acum, asa discutam fara rost. Astept email de la tine inainte de a merge inainte cu alte discutii.
sunteti in vacanta sau nu va merg mailurile?
incerc de o saptamana sa dau de voi (as fi sunat dar nu gasesc nr de tel pe site) de pe 2 adrese de mail diferit, folosind si formularul de contact si nimic.
vreau sa iau o licenta ptr Anunturi pe firma si cu plata prin transfer in lei si vreau sa stiu cum procedez
Salutare.
Sunt interesat de cumpararea Software-ului.
Imi poti spune daca poate fi folosit numai pe o statie de lucru sau si pe mai multe.
De asemenea, astept link-ul pentru reducere, daca este posibil.
Multumesc foarte mult.
Zi frumoasa.
@bizaro Am fost in vacanta de iarna, te rog sa imi scri un mesaj la Contacteaza echipa Submit Suite cu ce te pot ajuta
@Daniel Stoicescu Aplicatia se poate folosi pe o singura statie de lucru. Reducerea vine per PM sau email te rog sa imi spui cum vrei sa platesti: credit card, paypal sau transfer bancar.
Credit card. Multumesc.
Astept cu interes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)