Buna,
Vreau sa cumpar si eu softul pentru anunturi. Am citit aici ca aveti o reducere "pentru membrii seopedia de 25% ". Este adevarat ? Daca da, vreau si eu link-ul cu discount pentru membrii seopedia. Va multumesc anticipat !
Buna,
Vreau sa cumpar si eu softul pentru anunturi. Am citit aici ca aveti o reducere "pentru membrii seopedia de 25% ". Este adevarat ? Daca da, vreau si eu link-ul cu discount pentru membrii seopedia. Va multumesc anticipat !
Buna,
am trimis un PM.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am raportat la kaspersky ca si false possitive, ar trebui sa fie ok acum foloseste Descarca produsele de optimizare web Submit Suite
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Salut,am si eu un site de anunturi ( nu ma lasa sa postez link) anunturi66 . ro este siteul ,crezi ca il poti include in program? La mine pentru a posta anunturi nu trebuie facut cont sau confirmare pe mail.Astept o parere.Multumesc
Noi siteuri de anunturi se pot adauga la adresa: Adaugare directoare pentru inscriere
eu am cumarat in 15 Jan 2009 licenta de pe site-ul tau..insa acum primesc raspunsul: "datele de inregistrare sunt incorecte".... iara de la suport nu am primit nici un raspuns (banuind ca tot tu gestionezi si suportul, chiar nu ai primit mesajele?)
Rovad, stai linistit ca nu esti singurul cu problema asta. Evident ca e vina noastra ca n-am citit totul de la inceput...
Ar fi trebuit sa scrie clar cand comanzi produsul: "Licenta este valabila 2 ani"!
@rovad Am sa te rog sa dai un email Contacteaza echipa Submit Suite cu datele de licenta.
Marius, am trimis atat mail cat si online de pe site, insa nu am primit raspuns nici pana azi. De aceea m-am si inregistrat pe acest forum, sperand ca voi gasi rezolvarea.
Marian, pe site nu se specifica nicaieri acest lucru cu atat mai mult nici in mail-ul primit cu id-ul si codul nu e specificata perioada de valabilitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)